ospreyFjallravenPatagoniaBergansMammutAsivikDevold
Keen Newport H2, junior
Før musen henover billedet for at zoome

Keen Newport H2, junior

Før DKK 499,00
DKK 299,40
Spar DKK 199,60
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Vælg størrelse:

   På lager i webshop. Kontakt din lokale butik for deres lagerstatus.
Antal
Varenummer: 502086_1000
Kid’s Newport er børneudgaven af den populære voksensandal og Keen har på ingen måde sparet på krudtet, men tværtimod sat alt ind på, at lave den perfekte sandal til det aktive barn. Kid’s Newport har derfor alle de samme detaljer som voksenudgaven.

Den vandtætte overdel sikrer, at sandalen kan klarer både vand og skidt uden at blive ødelagt. Efter behov kan Newport skylles under hanen, og er det virkeligt slemt, kan du uden problemer, kører dem en tur gennem vaskemaskinen.

For at sikrer bedst mulig komfort er indersålen anatomisk opbygget, og har yderligere fået en antibakteriel behandling, der modvirker dårlig lugt. Den patenterede tåbeskyttelse ”forsvarer” effektivt dit barns tæer, når han leger vildt i skoven eller spiller fodbold på asfalt baner. Ydersålen er forsynet med Keens ”Razor Sipings”, der giver et unik godt greb på våde og glatte overflader. Dette gør også Newport ideel, hvis sommeren byder på sejlferie eller tilsvarende aktiviteter omkring det ”våde element”.

For at gøre det nemt for dit barn at få sandalerne af og på er de udover den klassiske elastiske Keen snøring forsynet med velcro lukke over vristen.

Detaljer:

•Overdel i vandafvisende materiale
•Patenteret tåbeskyttelse
•”Non marking” såler, sikrer at sandalerne kan bruges som indesko i vinterhalvåret
•Antibakteriel behandling modvirker dårligt lugt

Vis mere
Vis mindre
Om SpejderSport.dk

Vi er din udstyrsbutik, der aldrig har lukket. Vores brede udvalg af produkter er nøje udvalgt, så du får mest mulig kvalitet for pengene.

Køb soveposer, rygsække, vandresandaler, telte, langrendsski og meget mere online – altid med 14 dages fuld returret.

Kundeklub med kontante fordele

Meld dig ind i vores kundeklub, og få kontante fordele, unikke rabatter og invitationer til særarrangementer direkte i din indbakke en gang om ugen

Bliv medlem af kundeklubben her

Kundeservice

Vores medarbejdere er selv aktive friluftsfolk, og står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om udstyr eller internethandel.
+45 43 55 35 00
Åbningstider:  Mandag-torsdag: 9-16  Fredag: 9-15

eller salg@spejdersport.dk hvor vi svarer inden for én hverdag.

Spejder Sport A/S, Baldersbækvej 24, 2635 Ishøj | CVR nr: 58 14 28 16