FjallravenBergansPatagoniaMammutAsivikDevoldosprey
Keen Newport, junior
Før musen henover billedet for at zoome

Keen Newport, junior

DKK 499,00
Vælg størrelse:

   På lager i webshop. Kontakt din lokale butik for deres lagerstatus.
Antal
Varenummer: 504587
Keen Newport juniorsandal. Den populære voksensandal er nu også at finde til børn. Keen har ikke sparet på krudtet, men sat alt ind på at lave den perfekte sandal til det aktive barn.

Den vandtætte overdel sikrer, at sandalen kan klare både vand og skidt uden at blive ødelagt. Efter behov kan Newport skylles under hanen. Er det virkeligt slemt, kan du uden problemer køre dem en tur gennem vaskemaskinen.

For at opnå en bedst mulig komfort er indersålen anatomisk opbygget. Yderligere har sålen fået en antibakteriel behandling, der modvirker dårlig lugt. Den patenterede tåkappe ”forsvarer” effektivt dit barns tæer, når der leges vildt i skoven eller spilles fodbold på skolegårdens asfaltbaner.

Ydersålen er forsynet med Keens ”Razor Sipings”, der giver et unik godt greb på våde og glatte overflader. Dette gør også Newport ideel, hvis sommeren byder på aktiviteter omkring det ”våde element” f.eks. sejlferie el. lign.

For at gøre det nemt for dit barn at få sandalerne af og på, er de udover den klassiske elastiske Keen snøring forsynet med velcro over vristen.

Detaljer:
• Overdel i vandafvisende materiale
• Patenteret tåbeskyttelse
• ”Non marking” såler, sikrer at sandalerne kan bruges som indesko i vinterhalvåret
• Antibakteriel behandling modvirker dårligt lugt
Vis mere
Vis mindre
Har du købt dette produkt, vil vi gerne høre dine erfaringer med produktet, som kan hjælpe andre med at vurdere hvad man køber.

Har du spørgsmål omkring produktet kan du stille det her, eller kontakte os på salg@spejdersport.dk / 43 55 35 00, eller i din lokale butik.
Hvorfor SpejderSport.dk

Gratis levering til butikkerDanmarks største outdoor-kædeFri fragt ved køb for 800,-

Kundeservice

Åbningstider:  
Mandag-torsdag: 9-16  
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
+45 43 55 35 00

+45 43 55 35 00
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse | CVR nr: 58 14 28 16