ospreyFjallravenPatagoniaBergansMammutAsivikDevold

Sorel vinterstøvler


100 års erfaring

Gennem mere en 100 år har canadiske Sorel produceret varme og funktionelle vinterstøvler, men i 1964 revolutionerede Sorel vinterstøvlen, da Sorel introducerede den første ”Pac Boot”. En nytænkende vinterstøvle med vulkaniseret gummifod, et imprægneret kanvas skaft, og en udtagelig inderstøvle i filt.

Denne nye vinterstøvle var ekstra varm samtidig med at det imprægnerede skaft og den vandtætte gummifod gjorde vinterstøvlen ideel til brug i våd sne og slud. De indlysende fordele sikrede snart Sorel positionen som verdens førende producent af vinterstøvler.

I 1978 lancerede Sorel den nok er mest kendte vinterstøvle – den ikoniske Caribou støvle, der siden er indbegrebet af en vinterstøvle.

Se hele vores udvalg fra Sorel til voksne her >>

Sorel er meget andet end Caribou støvlen.

Spejder Sport sælger i dag specielle vinterstøvler fra Sorel til brug på Thule basen under ekstremme forhold i Nordøst Grønland.

Vi har et stort udvalg af moderne vinterstøvler, der kan bruges i byen, på skiferien eller til vinterens kælketure uden at du går på kompromis med hverken stil eller komfort.

Naturligvis har vi også vinterstøvler til små fødder, og med et par vinterstøvler fra Sorel, er det helt sikkert ikke kolde tæer, der forhindrer junior i at lege ude i sneen hele vinteren igennem.

Se her vores udvalg af Sorel støvler til børn her >>

Valg af størrelse

Når du prøver dine nye vinterstøvler, skal du være opmærksom på, at den op til 9 mm tykke filtsok, der ligger rundt om foden i brug vil blive presset sammen. Du vil derfor i brug opleve, at støvlen udvidet sig en del. Du skal føle, at din Sorel vinterstøvle sidder tæt og fast om foden, når du vælger din normale størrelse. I brug vil der blive mere plads omkring foden, så vinterstøvlen efter et par ganges brug blive mere rummelig.

Opbevaring

Korrekt opbevaring og vedligeholdelse forlænger levetiden på din vinter betydeligt, da det sikrer at hverken skaft eller gummi tørrer ud og krakelere. Om sommeren bør støvlen derfor opbevares mørkt og køligt.

Vedligeholdelse

Tør støvlen ved stuetemperatur, hvis den er blevet fugtig. Er skaftet lavet af ruskind eller læder bør vinterstøvlen have lidt imprægnering fra tid til anden. Vi anbefaler TOKO Leather & Textile Proof.

Gummifoden kan med fordel behandles med gummi imprægnering når støvlen findes frem til en ny sæson, eller når den stilles væk efter vinterens brug. Vi anbefaler Lacrosse Rubber Conditioner.


Relaterede varer
Sorel Super Trooper, junior
Sorel Super Trooper, junior
Før DKK 599,00
DKK 359,40
Om SpejderSport.dk

Vi er din udstyrsbutik, der aldrig har lukket. Vores brede udvalg af produkter er nøje udvalgt, så du får mest mulig kvalitet for pengene.

Køb soveposer, rygsække, vandresandaler, telte, langrendsski og meget mere online – altid med 14 dages fuld returret.

Kundeklub med kontante fordele

Meld dig ind i vores kundeklub, og få kontante fordele, unikke rabatter og invitationer til særarrangementer direkte i din indbakke en gang om ugen

Bliv medlem af kundeklubben her

Kundeservice

Vores medarbejdere er selv aktive friluftsfolk, og står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om udstyr eller internethandel.
+45 43 55 35 00
Åbningstider:  Mandag-torsdag: 9-16  Fredag: 9-15

eller salg@spejdersport.dk hvor vi svarer inden for én hverdag.

Spejder Sport A/S, Baldersbækvej 24, 2635 Ishøj | CVR nr: 58 14 28 16