ospreyFjallravenPatagoniaBergansMammutAsivikDevold
Trangia 25-1 Ultra Light
Før musen henover billedet for at zoome

Trangia 25-1 Ultra Light

DKK 479,00
   På lager i webshop. Kontakt din lokale butik for deres lagerstatus.
Antal
Varenummer: 491272
Nu kan du få denne gamle klassiker i en ultra let aluminiumslegering der skærer 235 gram af vægten i forhold til den gamle udgave.

Trangia er en af friluftslivets klassikere. Dens unikke konstruktion giver et godt ståsted for gryderne, samt en god varmeudnyttelse, da vinden ikke påvirker brænderens effektivitet.

Trangia 25-1 består i al sin enkelthed af en vindskærm, to gryder(1,5 & 1,75 ltr), pande/låg, spritbrænder og pakrem. Alt i denne model er lavet i aluminium. Hele sættet kan pakkes sammen, så det fylder det samme som nederste del af vindskærmen. Modellen passer til 2-3 personer, men er i flere kan køkkenet udbygges med større gryder, og kedel.
Trangia Stormkøkken findes i flere størrelser og varianter, men ens for dem alle er, at de som udgangspunkt brænder på sprit.

Tilsættes ca. 10 % vand til spritten, kan man næsten undgå, at det soder! Ønsker man mere power til madlavning kan alle sættene opgraderes med både gas og multifuelbrændere.

Mål: 22*10,5 cm (sammenpakket).

Vægt: 865 gram.

Materiale info: Aluminium er et letvægtsmateriale med gode varmeledningsegenskaber. Aluminiumsgryder spreder varmen jævnt og varmt, hvilket betyder at maden ikke brænder fast i midten af stege panden. En hård overflade gør desuden at køkkenet modstår slid på udmærket vis. Ultralight aluminium er 50 % stærkere end det normale aluminium, hvilket indebærer at tyndere materiale kan anvendes, hvilket giver et lettere køkken.

Vis mere
Vis mindre
Om SpejderSport.dk

Vi er din udstyrsbutik, der aldrig har lukket. Vores brede udvalg af produkter er nøje udvalgt, så du får mest mulig kvalitet for pengene.

Køb soveposer, rygsække, vandresandaler, telte, langrendsski og meget mere online – altid med 14 dages fuld returret.

Kundeklub med kontante fordele

Meld dig ind i vores kundeklub, og få kontante fordele, unikke rabatter og invitationer til særarrangementer direkte i din indbakke en gang om ugen

Bliv medlem af kundeklubben her

Kundeservice

Vores medarbejdere er selv aktive friluftsfolk, og står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om udstyr eller internethandel.
+45 43 55 35 00
Åbningstider:  Mandag-torsdag: 9-16  Fredag: 9-15

eller salg@spejdersport.dk hvor vi svarer inden for én hverdag.

Spejder Sport A/S, Baldersbækvej 24, 2635 Ishøj | CVR nr: 58 14 28 16