Buff

Buff er den originale multifunktionelle hovedbeklædning. Konstruktionen er lige så simpel som den er genial; et tyndt, strækbart halsrør uden én eneste syning.

Buff har ikke alene som mål at skabe funktionelle produkter i højeste kvalitet, men også at skabe en trend. Derfor er Buff gennemsyret af originalt design.

Buff er velegnet til alt fra intensiv sport, vandre- og skiture til almindelig hverdagsbrug. Den kan bruges som halstørklæde, hvis vinden er kold om halsen, når du suser ned ad pisten og blive lavet om til en hue eller et pandebånd til ørene, når du tager skihjelmen af i frokostpausen.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge din Buff - Og der er masser af inspiration at hente i videoen herunder.

Sådan opstod idéen

Idémanden bag den smarte halsedisse er catalaneren, Joan Rojas, der, efter at have brugt enukomfortabel, men nødvendig neckwarmer på sine motorcykelture, besluttede sig for at forny og forbedre produktet.

Med sine 25 års erfaring i tekstilindustrien, hvor Juan havde syet kraver til nogle af de bedste fodboldtrøjeproducenter i Europa, udviklede han, på sin families tekstilvirksomhed, den sømløse tube, som i dag er verdensberømt.

Den første Buff blev produceret i vindafvisende og åndbar mikrofiber og var lavet til at kunne holde til lidt af hvert.

Navnet Buff kommer fra det spanske ord "bufanda", der betyder halstørklæde.

Uendelige muligheder

Buff'en har et hav af anvendelsesmuligheder og har derfor solgt i hundredetusindvis til sportsudøvere og friluftsmennesker verden over.

Lige fra starten har Buff'en kunnet fås i et væld af farver og  mønstre, så man kan udtrykke sin personlighed med stil. For at være ekstra praktisk, kan Buff'en også fås med reflekser, så man kan ses i mørket, når man tager sig en aftenløbertur i vinterhalvåret.

I dag fås Buff'en også i flere forskellige materialer; den originale polyester, den praktiske akryl med inderside af polyester-fleece og den dejligt varme merinould. Uld har den gode egenskab at det varmer både i tør og våd tilstand, hvilket er super praktisk, når himlen åbner sig.

Buff's produkter er one-size og fungerer derfor både som halsedisse til en voksen og til børn, til kvinder og til mænd.

Den er det perfekte halstørklæde til mænd, da den varmer godt og samtidig er diskret.

Nu også som hue

Selvom den originale Buff nemt kan omdannes til en hue, har firmaet alligevel valgt at udvide deres sortiment med en lang række af lækre huer, der holder hovedet varmt i koldt vejr.

Ligesom halsedisserne, fås huerne også i et væld af designs til forskellige aktiviteter.