Priser
21 stk
Mærker
21 stk

Real Turmat

Real Turmat er fremstillet af friske råvarer og derefter nænsomt frysetørret, så smag og konsistens er i særklasse. Processen bevarer retternes naturlige smag, udseende og næringsindhold.

Produkterne har 5 års holdbarhed og er kendt verden over for deres sublime smag. De skønne retter tager madlavning i det fri til helt nye højder, da du kun behøver at tilsætte vand for at få et lækkert, hjemmelavet gourmetmåltid.Læs mere om Real Turmat her

Real Turmat udmærker sig ved den meget nemme tilberedning, lave vægt høje energiindhold og meget lækre smag. Retterne er ideele at have med på tur, da de kræver et minimum af redskaber og tilberedning. Der skal bare tilsættes kogende vand til posen og efter den har trukket 5-8 minutter, er den færdig.

Real Turmat findes i et utal af varianter og der er derfor noget for enhver smag. Uanset om du er til Laks i flødesovs eller en klassisk lapskovs, finder du noget for dig på Real Turmats menukort.

Mangler du snacks til turen, finder du også et stort udvalg hos Real Turmat. Energibarer, proteinbarer, kødsnacks og meget mere finder du i Real Turmats On The Go serie, der er lavet til dig, der er på farten og har brug for ekstra energi.

Hemmeligheden bag de lækre retter

Hemmeligheden bag de velsmagende retter fra Real Turmat er enkel; de består hovedsageligt af friske norske råvarer og tilberedes færdigt inden frysetørringen.

Ofte er frysetørrede retter ikke færdigtilberedt inden frysetørringen og sammenligner du et af disse produkter med Real Turmat, kan du tydeligt smage forskel. Real Turmats retter er altså bare lige dét bedre og kan nemt løfte stemningen efter en lang dags trav i silende regn.

Udover tilberedningen af retterne, udmærker Real Turmat sig med deres egen udviklede tørreproces. Så snart maden er færdigtilberedt, fryses den ekstremt hurtigt ned til meget lave temperaturer. Herefter tilsættes langsomt og forsigtigt varme på en sådan måde at hverken smag, farve, næring eller vitaminer tager skade. Denne process tager op til flere dage og fortsætter indtil al fugt er fordampet.

Kvalitetsposen, som maden er pakket i, er samtidig med til at bevare rettens naturlige smag, aroma, udsende og næringsværdi.

Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse