Priser
10 stk
9 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
Mærker
27 stk

Trangia

Lavet af svenskere med stort kendskab til livet i fjeldet og med utallige tests i vildmarken på bagen er Trangia en tro følgesvend for outdoorfolk, når vandet til kaffen skal koges og aftensmaden tilberedes.

Firmaet bag har over 90 års erfaring og med moderne teknologi, design og materialer producerer de i dag kompakte stormkøkkener, hvor driftsikkerhed og kvalitet er i højsædet.Læs mere om Trangia her

Firmaet blev grundlagt i 1925 af svenskeren John E. Jonsson. Fra starten af producerede firmaet gryder i aluminium til husholdningen, men efterhånden som antallet af feriedage for arbejdende svenskerne steg i løbet af 1930'erne, skiftede fokuset hen imod køkkengrej til camping.

I 1951 blev den første prototype af Trangias stormkøkken produceret og solgt. Siden da er produktet blevet udviklet og stormkøkkenet fås i dag i endnu bedre materialer og til forskellige typer brændsel.

Firmaet har siden begyndelsen været et familieforetagende og i dag har 4. generation en aktiv rolle i firmaet.

Navnet Trangia kommer af bynavnet Trång, hvor bollen over å'et er fjernet og "ia" er tilføjet i slutningen. "ia" står for "in aluminium", som Trangias produkter hovedsageligt består af.

Praktisk madlavning i det fri

Trangia er perfekt til madlavning i det fri! Stormkøkkenet kan nemt pakkes sammen og fylder minimalt i rygsækken. De to gryder gør det muligt at tilberede både kartofler og grøntsager på samme tid, mens panden til bøfferne med fordel også kan bruges som låg til gryderne.

Skal du udelukkende bruge dit Trangia stormkøkken til opvarmning af vand til kaffe og frysetørrede retter, kan du med fordel tilkøbe en Trangia keddel, hvor du hurtigt kan få vandet i kog. Størrelsen gør, at du kan opvarme vand til 2 portioner frysetørret mad og 2 små kopper kaffe på samme tid - Så kan du nyde den varme kaffe, mens maden trækker og bliver tilberedt.

Med en teflon-belagt pande kan du nemt rengøre panden efter stegning uden at skulle slæbe diverse former for grydesvampe, ståluld og opvaskemiddel med. Brug blot vand og en lille, blød børste eller svamp og panden er så god som ny.

Materialer i topkvalitet

Aluminium er et letvægtsmateriale med gode varmeledningsegenskaber. Aluminiumsgryder spreder varmen jævnt og varmt, hvilket betyder at maden ikke brænder fast i midten af stege panden. En hård overflade gør desuden at køkkenet modstår slid på udmærket vis.

Ultralight aluminium er 50 % end det normale aluminium, hvilket indebærer at tyndere materiale kan anvendes, hvilket giver et lettere køkken.

Hardanodizid er en overfladebehandling, der gør stormkøkkenet modstandsdygtigt mod ridser og slid. Behandlingen gør ligeledes køkkenet lettere, at rengøre sammenlignet med et normalt Trangia. Disse gode egenskaber gør, at Trangia har valgt at erstatte deres tidligere modeller i titanium og Duossal med Ultra Light Hardanodizid.

Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse