Adidas Terrex Swift R Mid GTX  vandrestøvler, dame

DKK 1.299,00
På lager

Lette vandtætte vandrestøvler

Perfekt til aktivt friluftsliv og vandring; hurtige weekendture eller hytte til hytte og andre ture med en relativt let rygsæk. Den lave støvle giver god støtte – uden at gå på kompromis med din egen styring af fod og ankel. Det giver en følelse af fuld kontrol, lethed og god føling med underlaget.

Med Adidas Terrex Swift R Mid GTX har du et rigtig godt greb i underlaget, snøresystemet giver eminent pasform og sammen med den lave vægt, resulteret det i et stykke fodtøj man føler sig meget sikker, let og hurtig på fødderne i.
Læsten er tilpasset kvindefødder, der ofte er lidt smallere midt på og omkring hælen. Det funger ofte også super godt til drenge i voksealderen, hvor foden bliver længere hurtigere end omkredsen kan nå at følge med.

Sålen er stabil og rimelig stiv, men flexer ubesværet lige der, hvor forfoden bøjes. Slidstyrken øges markant af forstærkninge
Varenummer:507261

Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler

Det kræver ikke det store arbejde at pleje dine spritnye vandrestøvler, så du har glæde af dem i mange år. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af vandrestøvler i læder og kunststof her.