Adidas Swift Mid GTX vandrestøvler, herre

DKK 1.299,00
På lager

Let, vandtæt vandrestøvle fra Adidas

Adidas  Terrex Swift Mid GTX er en vandtæt og let vandrestøvle til herre. Den giver god støtte, hvilket giver en følelse af god føling med underlaget, lethed og fuld kontrol. Dette uden at gå på kompromis med din egen styring af fod og ankel.

Støvlen er med GoreTex-membran, så du kan holde dine tæer tørre . Adidas har konstrueret et nemt justerbart snøresystem, hvor længden på snøren bl.a. kan justeres. Foran på skoen sidder en lille elastikstrop til at holde på snøren, så denne ikke hænger fast i grene, cykel mv.  Terrex Swift Mid har en god skandinavisk pasform med plads til forfod og tæer.

Sålen på Adidas  Terrex Swift Mid giver et godt greb i underlaget, snøresystemet giver eminent pasform og sammen med den lave vægt, resulterer det i et stykke fodtøj, man føler sig meget sikker, let og hurtig på fødderne i.

De er perfekte til vandret
Varenummer:507255

Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler

Det kræver ikke det store arbejde at pleje dine spritnye vandrestøvler, så du har glæde af dem i mange år. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af vandrestøvler i læder og kunststof her.