Adidas Terrex Skychaser LT sko, dame

DKK 1.199,00
På lager

Let og slidstærk all-round'er

Med Adidas Terrex Skychaser får du et par tekniske outdoor-sko til de vandreture, hvor oppakning og terræn ligger i den lette ende af skalaen, og du ikke har brug for kernelæder og ankelstøtte.

Skychaser er også et oplagt valg til dig, der er erfaren vandrer, og som ønsker en let sko på trekking-turen eller ved lettere bjergbestigning.  

Fordi modellen er så let, er skoen også ideel til løbeture i skoven, herunder trailløb, hvor den vandtætte Gore-Tex membran holder dine fødder tørre.

Den bomstærke Continental gummisål har en ekstra grov profil med synlige dupper. Det gør, at Adidas Terrex Skychaser performer optimalt og sikrer dig et godt greb, når underlaget er glat, vådt eller mudret.

Sidst, men ikke mindst, får du mange af de gode egenskaber, som du måske allerede kender fra Adidas' legendariske løbesko. Overdelen i fleksibelt mesh sørger for, at din
Varenummer:508491

Sådan vedligeholder du dit fodtøj

Det kræver ikke det store arbejde at passe godt på sine sko og støvler. Til gengæld kan det forlænge levetiden på dem betydeligt. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af sko og støvler her.