Adidas

Adidas er et verdensomspændende mærke, der siden 1924 har produceret fodtøj i høj kvalitet. Adidas er bygget på passion for sport og en aktiv hverdag. Dette genspejler sig i deres produkter, der alle er lavet med fokus på en aktiv tilværelse.

Adidas producerer årligt mere end 850 millioner sko, så man kan roligt sige, de ved hvad, de laver. Udover at være et anerkendt mærke inden for sportstøj, har de også kastet sig over outdoor-branchen og producerer trekkingsko og andet outdoor-fodtøj i lækkert design og god kvalitet.

I Spejder Sports sortiment finder du Adidas sko, støvler og træningstøj til damer, herrer og børn. Du finder både trailsko til løbeturen i skoven og varme vinterstøvler til de kolde måneder. Mangler du løbetøj, finder du her på siden alt fra løbetights og shorts til trænings t-shirts og trøjer.

Både gode, vandtætte vandresko og solide vandrestøvler til herrer og damer er også at findes i Adidas' outdoor-sortiment. Få god stødabsorbering med Adidas' BOOST™-teknologi eller god vandtæthed med det velkendte GORE-TEX®. Vil du vide mere om de forskellige teknologier bag Adidas' kvalitetssko, kan du læse mere nederst på siden.