Adidas

Adidas er et verdensomspændende mærke, der siden 1924 har produceret fodtøj i høj kvalitet. Adidas er bygget på passion for sport og en aktiv hverdag. Dette genspejler sig i deres produkter, der alle er lavet med fokus på en aktiv tilværelse.

Adidas producerer årligt mere end 850 millioner sko, så man kan roligt sige, de ved hvad, de laver. Udover at være et anerkendt mærke inden for sportstøj, har de også kastet sig over outdoor-branchen og producerer trekkingsko og andet outdoor-fodtøj i lækkert design og god kvalitet.

I Spejder Sports sortiment finder du Adidas sko, støvler og træningstøj til damer, herrer og børn. Du finder både trailsko til løbeturen i skoven og varme vinterstøvler til de kolde måneder. Mangler du løbetøj, finder du her på siden alt fra løbetights og shorts til trænings t-shirts og trøjer.

Både gode, vandtætte vandresko og solide vandrestøvler til herrer og damer er også at findes i Adidas' outdoor-sortiment. Få god stødabsorbering med Adidas' BOOST™-teknologi eller god vandtæthed med det velkendte GORE-TEX®. Vil du vide mere om de forskellige teknologier bag Adidas' kvalitetssko, kan du læse mere nederst på siden.

Mere end bare sportstøj

Adidas er verdenskendt for deres sportstøj og -sko, men Adidas er meget mere end det. De har også kastet sig ud i outdoor-beklædning, og du kan derfor få vandrestøvler og vandresko fra Adidas til alle behov. Firmaets øje for design skinner tydeligt igennem i samtlige modeller.Isolerende ClimaWarm og PrimaLoft

En del af Adidas' sko og støvler fås med isolering i topkvalitet, så du kan forblive varm selv i vinterens kulde.

ClimaWarm® er en åndbar isolering i letvægtsudgave. De tæt vævede syntetiske fibre holder på varmen, så du kan føle dig tør og komfortabel selv i koldt vintervejr.

PrimaLoft® er let og blød isolering, der giver god varme og åndbarhed. Det absorberer mindre fugt end andre former for isolering, så du kan holde dig tør i længere tid.

Vanafvisende ClimaProof og Gore-Tex

Adidas har tænkt funktionalitet ind i deres sko. Derfor fås mange modeller med Adidas  ClimaProof eller Gore-Tex, der gør skoene vandtætte. Samtidig er åndbarhed sat i højsædet, så du kan holde et højt aktivitetsniveau uden at få klamme fødder.

Adidas' ClimaProof-teknologi er lavet til at give dig åndbarhed og beskyttelse mod elementerne. Du er derfor sikret mod vind, regn og sne samtidig med, at dine fødder kan ånde i skoene.

Gore-Tex er en vand- og vindafvisende membran, der giver god åndbarhed.

Stødabsorbering med EVA eller Boost

EVA er et gummilignende materiale, der giver skoenes såler god stødabsorbering. Mange løbesko på markedet er lavet med en blød EVA mellemsål for god fleksibilitet.

Boost er Adidas' innovative stødabsorberende såler. Rent teknisk består Boost af et stærkt TPU-granulat, som bliver blæst op og forvandlet til små energikapsler, der udgør skoens mellemsål. Udsat for temperaturskift fra +40 til -20 grader, er det 3 gange mere temperaturneutralt end EVA. Samtidig er Boost også mere stødabsorberende og jo mere energi, du giver, jo mere får du tilbage.

Godt vejgreb med Traxion, Stealth eller Continental

Traxion er et ydersålsmønster, der er designet specielt til udendørs aktiviteter. Det giver maksimalt greb på våde og glatte overflader og god stabilitet.

Adidas' Stealth-gummi giver en ydersål med godt greb på stejle, glatte og våde overflader. Stealth har samtidig god fleksibilitet, så du står godt fast samtidig med du har gode bevægelsesmuligheder.

Continental-ydersålen giver et exceptionelt godt vejgreb. Ydersålen af Continental-gummi gør, at du står godt fast på selv stejle, hårde og våde overflader. Mønsteret er inspireret af mountainbikedæk for godt greb og er fordelt, så der ikke opstår mudderkager under skoen. Derved bevarer du et godt greb i underlaget og skal ikke løfte ekstra vægt ved hvert skridt, du tager.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder