Arc´teryx

Canadiske Arc'teryx har sine rødder dybt begravet i de canadiske bjerge og vildmark. Arc'teryx producerer udstyr og beklædning af meget høj kvalitet og med stor fokus på design, håndværk og ydeevne.

Skabt af outdooreksperter

Arc'teryx er et brand, der er skabt af ildsjæle, og som den dag i dag stadig bliver produceret af og skabt i samarbejde med folk, der ved, hvad det vil sige, at bevæge sig ud, hvor elementerne virkelig presser produkternes ydeevne til det yderste.

Navnet er inspireret af Archaeopteryx Lithographica, der var den første reptil, der udviklede vinger til at flyve. Navnet afspejler derfor Arc'teryxs stræben efter at skabe produkter og løsninger, der aldrig før er set.Et testmiljø ud over alle grænser

Arc'teryxs hovedkontor ligger i det nordlige Vancouver ved foden North Shore bjergene. Her er de kun få minutter væk fra ski, klatring og udfordrende bjerge, hvor udstyret bliver testet.

Hos Arc'teryx er det nemlig designerne dem selv, der tester produkterne, så de ved, hvad der fungerer, og hvad der skal laves bedre.

Derudover bliver produkterne testet af atleter og professionelle, der tager testmiljøet til nye ekstremer.

Funktionalitet pakket ind i lækkert design

For Arc'teryx gælder det ikke kun om at lave lækkert design, men om at lave udstyr, der holder, som bliver ved med at performe over tid og som overgår alle forventninger.

Arc'teryx masseproducerer derfor ikke blot eksisterende produkter - I stedet forsøger de at skabe det, der endnu ikke eksisterer. Det gør de med et stort ingeniørteam i ryggen, som udvikler udstyr til produktion og test af nye kollektioner.

"Made by Arc'teryx" - Et kvalitetsstempel

Ved hjælp af avancerede materialer, nøjagtige detaljer og unikke konstruktionsprocesser skaber Arc'teryx tekniske produkter, som man kan stole under alle forhold.

Derved sikrer firmaet, at stemplet "Made by Arc'teryx" sikrer den højest mulige kvalitet.

Undervejs i produktionprocessen bliver alle materialer analyseret nøje, så kun de bedste bliver brugt til de endelige produkter.

En enkelt Alpha SV jakke, der produceres ved Arc'One fabrikken i Canada bliver undervejs i produktionen rørt af 67 forskellige operatører, der sammenlagt bruger 259 minutter på at skabe jakken.

Det er derfor de færreste fejl og mangler, der slipper uset igennem produktionen.

Alligevel bliver alle sømme, lynlåse og lommer dog 100% inspiceret, og beklædningsgenstanden, pakken eller selen skal passere en endelig kvalitetskontrolinspektion for håndværk og kosmetiske fejl af enhver art, inden den sendes ud i butikkerne.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder