Arrrangementer og gratis tilbud

Foredrag og workshops

 Hos Spejder Sport brænder vi for eventyr og oplevelser og vi vil gerne inspirere andre til at kaste sig ud i nye udfordringer.

Vi har samlet en flok inspirerende mennesker til en række foredrag og workshops, så du kan blive inspireret og informeret til dit næste eventyr.

Find alle arrangementer, foredrag og workshops her.

 

Gratis barnebærestol - tag dit barn med på tur

Friluftsliv samler familien og det kan nogle gange være svært at finde et niveau der passer hele familien uden at du skal bruge kassen på dyrt udstyr.

Det vil Spejder Sport gerne lave om på.

Derfor kan du kvit og frit låne en barnebærestol, så selv de mindste kan komme med på tur.

Kontakt din nærmeste butik eller læs mere om lån af barnebærestolen her.

 

Book en Personlig Udstyrsguide

Nu kan du booke en Personlig Udstyrsguide helt gratis.

Med en Personlig Udstyrsguide får du 1 times individuel rådgivning af den medarbejder, der ved allermest om den type eventyr, du skal afsted på og det udstyr, der kan gøre hele forskellen på lige præcis din tur.

Du skal være medlem af kundeklubben for at benytte dig af tilbuddet.

Læs mere om den Personlige Udstyrsguide her og book en tid.

 

Giv din gamle jakke nyt liv

Er din gamle outdoor-jakke slidt og trænger du til en ny? Så er din gamle jakke faktisk penge værdi i din lokale Spejder Sport butik.

Frem til den 1. september kan du indlevere din rengjorte og funktionsdygtige outdoor-jakke til gengæld for 15% rabat på en valgfri jakke fra vores sortiment.

Vi videresender din brugte jakke til Kirkes Korshær.

Læs mere om hvordan du giver din jakke nyt liv.

 

Sig farvel til plastik og goddag til låneposen

 Låneposen er Spejder Sports nyeste initiativ i kampen mod overforbrug af plastik. I al sin simpelhed går konceptet ud på, at du kan spare miljøet for en plastikpose og i stedet låne en af vores rummelige bomuldsposer til at bære dine ting hjem i. Poserne er produceret af overskudsmateriale i fairtrade-certificeret øko-bomuld.

Husk blot at komme tilbage med låneposen, når du er færdig med den. Så kan du samtidig få en miljøvenlig high-five med på vejen - At mindske brugen af plastik er nemlig god stil!