Arrrangementer og gratis tilbud

Foredrag og workshops

 Hos Spejder Sport brænder vi for eventyr og oplevelser og vi vil gerne inspirere andre til at kaste sig ud i nye udfordringer.

Vi har samlet en flok inspirerende mennesker til en række foredrag og workshops, så du kan blive inspireret og informeret til dit næste eventyr.

Find alle arrangementer, foredrag og workshops her.

 

Gratis barnebærestol - tag dit barn med på tur

Friluftsliv samler familien og det kan nogle gange være svært at finde et niveau der passer hele familien uden at du skal bruge kassen på dyrt udstyr.

Det vil Spejder Sport gerne lave om på.

Derfor kan du kvit og frit låne en barnebærestol, så selv de mindste kan komme med på tur.

Kontakt din nærmeste butik eller læs mere om lån af barnebærestolen her.

 

  

Giv dit grej nyt liv 

Er din gamle outdoor-jakke slidt og trænger du til en ny? Så er din gamle jakke faktisk penge værd i din lokale Spejder Sport butik. Kom ned med dit gamle rengjorte og funktionsdygtige outdoor grej og få 15% rabat på et nyt tilsvarende stykke grej. Byt den gamle jakke til en ny Patagonia jakke med 15% eller den gamle sovepose til en ny Warmpeace med 15%. Den perfekte mulighed for at opgradere dit grej uden at de gamle ender på lossepladsen.

Læs mere om, hvordan du kan bytte til nyt og give dit gamle grej nyt liv.

 

 

Sig farvel til plastik og goddag til låneposen

Låneposen er Spejder Sports nyeste initiativ i kampen mod overforbrug af plastik. I al sin simpelhed går konceptet ud på, at du kan spare miljøet for en plastikpose og i stedet låne en af vores rummelige bomuldsposer til at bære dine ting hjem i. Poserne er produceret af overskudsmateriale i fairtrade-certificeret øko-bomuld.

Husk blot at komme tilbage med låneposen, når du er færdig med den. Så kan du samtidig få en miljøvenlig high-five med på vejen - At mindske brugen af plastik er nemlig god stil!