Asivik Camp 10.0 Single, liggeunderlag

DKK 1.399,00
På lager

Luksusovernatning i det fri

Til dig der altid har drømt om at have din boxmadras med på camping- eller cykelturen har vi nu Asivik Camp 10.0 i sortiment som den ultimative luksus til udendørsovernatning.

Underlaget er i oppustet tilstand hele 10 cm tykt, og du får dermed en uovertruffen sovekomfort og god isolering mod jordens kulde.

Selvoppustelig komfort

Underlaget består af komprimerbar skum, der giver isolation, komfort og underlagets selvoppustelige evne. Når ventilen åbnes, trækker underlaget luft ind og puster sig automatisk op til cirka 70% af den maksimale tykkelse. Vil du have en mere fast "madras" kræver det, at du giver underlaget et par pust med munden eller en særskilt pumpe.

Ventilen består en en orange ring, der alt efter hvilken vej, den vendes, kun lader luften strømme ind eller ud af underlaget. Uden på den sidder en grå hætte, som lukker underlaget helt. Den hurtigste måd
Varenummer:504008

Vælg det rigtige liggeunderlag

Et isolerende og behageligt liggeunderlag er afgørende for en god nats søvn. Men hvilket underlag skal du vælge? Læs vores guide, og få tips til at vælge det rigtige liggeunderlag.