Asivik Comfort Liner 175, lagenpose
Før musen henover billedet for at zoome
Asivik Comfort Liner 175, lagenpose
Asivik Comfort Liner 175, lagenpose
Asivik Comfort Liner 175, lagenpose

Asivik Comfort Liner 175, lagenpose

DKK 219,00
   På lager
Antal
Varenummer: 505600
Asivik Comfort Liner, er en mumieformet lagenpose med hætte – designet til at passe lige ned i soveposen. Mumieformet betyder at posen er smallere i fodenden end ved skuldrene, præcis som en sovepose. Du har derfor ikke ekstra stof der ligger i vejen og dine fødder bliver ikke væk fra hindanden.

*Note*  Er du højere en 175cm, så vælg Asivik Comfort Liner 195

Lagenposen kan bruges alene eller til at opgradere din sovepose, en lagenpose kan du svede i og vaske lige så tosset du vil, soveposen skal derimod helst ikke vaskes efter hver tur.
En lagenpose giver dig et par ekstra grader i soveposen og bliver det så varmt at du helst vil ligge med åben sovepose, er det rart at det ikke trækker direkte på huden.

På denne model er fodenden formet efter hvordan din fødder ’står’ når du ligger på ryggen – og det gør altså en forskel i komforten! Den har en faconsyet hætte – ikke bare sådan et fladt stykke stof du kan trække op og der er snøre i kanten, så du kan trække den til når det er rigt koldt. I toppen kan lagenposen åbnes ca 40 cm i den ene side, det er rart når du skal ind og ud af den. Ved åbningen er en smart lille pind og strop (som en knap, bare nemmere) så den kan holde sig lukket, når du foretrækker det.

Alene er lagenposen rigtig fin i varme områder og rejser du jorden rundt med håndbage eller på budget, så er det rart at kunne krybe i sit eget, under tæpperne på diverse hostels eller i en lejet sovepose på et trek. Sover man på sovesal i stegene hede og bryder sig ikke om at ligge bare i undertøj – så er en lagenpose noget mere behagelig, end det ene par lange bukser og ærmer, du har med i tasken.

Detaljer
•Vægt: 248g inkl. pose
•Mål: 75(skulder)x175cm til kanten, 200cm med hætten.
•Pakvolumen: Ø8cm, længde; 15cm
•Strop i bunden af pakposen, nem at holde i når man skal trække lagenposen ud.
•Materiale: 100% blød børstet polyester
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse