Asivik Drybag 15 liter
Før musen henover billedet for at zoome

Asivik Drybag 15 liter

DKK 169,00
   På lager
Antal
Varenummer: 501668
Super let drybag på 15 ltr.

Perfekt til det tørre skiftetøj på en weekend eller til opdeling af tøjet i rygsæk eller kajak på længere ture, hvis du ikke vil pakke alt sammen i en stor pose, men gerne vil have lidt bedre overblik, eller af pakke hensyn har behov for, at kunne stuve tingene lidt bedre sammen med flere mindre enheder.

Posen er designet med rund bund, så du har bedre plads og nemmere ved, at ”proppe” større ting som f.eks. en fleece eller bukser ned i pakposen.

En anden god feature ved denne Drybag er det isatte klare PU panel, der fungerer som vindue og giver dig et hurtigt og nemt overblik over indholdet i posen.

Detaljer:

• Unik produktion, der sikrer at din Drybag UL kan holde i mange år. Det er godt for miljøet og du sparer penge.
• Indsat PU vindue, der sikrer godt overblik over posens indhold. Brugen af PU sikrer i modsætning til PVC, der bruges i traditionelle løsninger, at vinduet ikke bliver gult og uklart med tiden. Derudover kan PU tåle frost og er langt mindre belastende for miljøet.
•Volumen: 15 Liter.
•Diameter: 21 cm.
•Højde: 58 cm.
•Materiale: 70 denier TPU nylon.
•Vægt: 90 gram.


Teknisk og materiale information:

Asivik DrybagII er fremstillet i 70 denier nylon. 70 denier vil sige at 9.000 meter af den fiber der er anvendt vejer 70 gram. Der er med andre ord tale om en ganske fin fiber, der er vævet meget tæt.
Dette sikrer, at Drybagen er både slidstærk og ultralet.

Asivik DrybagII er lavet uden syninger og gjort vandtæt ved hjælp af en TPU laminering. I denne proces bliver en 100 % vandtæt PU film limet til nylonen. Fordelen ved denne laminat proces er en meget høj slidstyrke, der sikrer at DrybagII’s TPU laminat ikke bliver slidt af, som det ofte er tilfældet med drybags hvor PU laget er påtrykt (coated).
Fraværet af syninger giver en meget stærkere drybag og risikoen for tape, der bliver slidt af og syninger, der lækker vand er elimineret.
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse