Asivik Drybag 20 liter
Før musen henover billedet for at zoome

Asivik Drybag 20 liter

DKK 179,00
   På lager
Antal
Varenummer: 501669
Let og robust drybag på 20 ltr., der er perfekt til at holde større ting tørre og samtidig vil pakke let, kompakt og vandtæt f.eks. i kajakken, til et tørt sæt tøj i rygsækken på vandreturen eller simpelthen som den ekstra sikkerhed for en tør sovepose…

Posen er designet med rund bund, så du har bedre plads og nemmere ved, at ”proppe” større ting som f.eks. en sovepose ned i pakposen.

En anden god feature ved denne Drybag er det isatte klare PU panel, der fungerer som vindue og giver dig et hurtigt og nemt overblik over indholdet i posen.

Detaljer:
•Unik produktion, der sikrer at din Drybag UL kan holde i mange år. Det er godt for miljøet og du sparer penge.
•Indsat PU vindue, der sikrer godt overblik over posens indhold. Brugen af PU sikrer i modsætning til PVC, der bruges i traditionelle løsninger, at vinduet ikke bliver gult og uklart med tiden. Derudover kan PU tåle frost og er langt mindre belastende for miljøet.

•Teknisk information:
ASIVIK DrybagII er fremstillet i 70 denier nylon. 70 denier vil sige at 9.000 meter af den fiber der er anvendt vejer 70 gram. Der er med andre ord tale om en ganske fin fiber, der er vævet meget tæt.
Dette sikrer, at Drybagen er både slidstærk og ultralet.

ASIVIK DrybagII er lavet uden syninger og gjort vandtæt ved hjælp af en TPU laminering. I denne proces bliver en 100 % vandtæt PU film limet til nylonen. Fordelen ved denne laminat proces er en meget høj slidstyrke, der sikrer at DrybagII’s TPU laminat ikke bliver slidt af, som det ofte er tilfældet med drybags hvor PU laget er påtrykt (coated).
Fraværet af syninger giver en meget stærkere drybag og risikoen for tape, der bliver slidt af og syninger, der lækker vand er elimineret.

Volumen: 20 Liter.
Diameter: 25 cm.
Højde: 58 cm.
Materiale: 70 denier TPU nylon.
Vægt: 114 gram.
Vis mere
Vis mindre
Bedst sælgende
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse