Asivik First Aid Kit, vandtæt førstehjælpssæt
Før musen henover billedet for at zoome
Asivik First Aid Kit, vandtæt førstehjælpssæt
Asivik First Aid Kit, vandtæt førstehjælpssæt

Asivik First Aid Kit, vandtæt førstehjælpssæt

DKK 129,00
   På lager
Antal
Varenummer: 506327
Asivik First Aid Kit -  endelig et førstehjælpssæt der er pakket af turfolk – til turfolk. Kompakt, vandtæt og med lige præcis de ting der er brug for!

Er du også træt af at lede efter et førstehjælpssæt, hvor både indhold og indpakning giver mening? Det var vi, så vi har kigget i vores egne tasker og har i Asivik First Aid Kit samlet et førstehjælpssæt med de ting vi selv altid har med på tur – men også kun det!

Sættet er kompakt og pakket i en vandtæt drybag – der naturligvis er rød og mærket med et hvidt kors samt ”First Aid”. Med fyld måler drybaggen (lukket) ca. 15 x 13 x 5 cm.
Den kan nemt placeres lettilgængeligt i toplåget eller en sidelomme, sammen med dine andre smådimser!

Sættet indeholder:
10x renseservietter
4x tørservietter (sårpuder)
1x steril sårforbinding
3x sårstrips
13x plastre, vandafvisende og fordelt på 3 forskellige størrelser
1m selvklæbende fingerforbinding/støttebind, kan bruges i vand*
5m tape
1 sæt engangshandsker

*Den blå fingerforbinding er elastisk, hæfter på sig selv, kan bruges i vand og kan rives over i mindre stykker med fingrene. Den hæfter på sig selv, men ikke på hud eller sår og den er nem at få af igen. Kan bruges til at give let støtte og med sin skumagtige struktur, tager den også en smule af for stød eller tryk.


Har du andre præferencer for indhold, skifter du naturligvis bare ud eller tilføjer. De meste oplagte tilføjelser vil være smertestillende præparater (spørg evt. på apoteket hvilke der kan kombineres, så du kan få større smertedækning ved mere alvorlige skader), et redningstæppe/folietæppe, samt evt. en lille saks, pincet og flåtkort/tang- hvis det ikke findes i dit mulitool eller i din toilettaske.
Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse