Asivik Hiker 3S 160 (L), sovepose

DKK 499,00
På lager

Børn der har sovet godt og varmt er bare sjovere!

Asivik Hiker 3S 160 soveposen er udviklet til børn i alderen ca. 7-11 år. Det er den, fordi vi har savnet en fornuftig pose til de mindre spejdere, der ofte starter teltsæsonen i påsken og holder den frem til efterårsferien i oktober. Med sådan en udvidet sæson, er de almindelige børneposer altså ikke helt nok, men en voksenpose er både er stor, tung, svær at varme op - og mere bekostelig.

Sovepose til friluftsliv, ikke bare legetøj

Soveposen er lavet i fornuftige materialer og med en rummelig pasform - så det er nemmere at bevæge sig nede i posen. Det skulle gerne gøre det nemmere for ungerne at vende og dreje sig - og finde frem til lynlåsen uden panik.

Indersiden er lavet en meget blød børstet polyester - der føles som bomuld. Polyester er dog langt hurtigere til at tørre, hurtigere at varme op når man kravler i posen og så vejer det også
Varenummer:506370

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.