Asivik Hiker Jr 110-140 børnesovepose

DKK 499,00
På lager

Kom ud på tur – også med det helt små

Asivik Hiker Jr 110-140 børnesoveposen er tilpasset de helt små børn og med det ekstra forlænger-stykke, kan den vokse med dem gennem de første 7-8 år.

Soveposen har lynlås i begge sidder, så det er nemt få selv små børn i posen og så forældre på begge sidder kan komme til hvis barnet vågner i løbet af natten. Det gør det også nemt at åbne når der skal skiftes ble eller tøj.

Sovepose til friluftsliv, ikke kun leg

Soveposen er lavet i fornuftige materialer, med en inderside i meget blød børstet polyester, der føles som bomuld. Polyester er dog langt hurtigere til at tørre, hurtigere at varme op og så vejer det også mindre end bomuld.

Ydersiden er imprægneret, så den ikke suger fugt til sig - men det er gjort uden brug af Flourcarbon (PFC). Det ser man ellers næsten kun på de dyreste poser, men vi skal alle sammen passe på miljøet.

Husk også et godt liggeun
Varenummer:506371

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.