Asivik Lavvu

Med en Lavvu fra Asivik har du altid et sted, gruppen kan mødes, når det regner udenfor eller når der skal holdes fællesmøde inden nattens O-løb går igang. Brug det som samlingstelt med borde og stole eller til overnatning for den større gruppe.

Hvad er en lavvu?

En lavvu er en telttype som egentlig stammer fra Samerne og bedst kan sammenlignes med en tee-pee. Det er både et meget rummeligt hyggetelt og et hardcore fjeldtelt. Pladsen er uovertruffen til madlavning og lejrhygge, samtidig med at Asivik lavvu er udstyret med 20 solide barduner, kraftige pløkfæster (med plads til ski eller sten) og sten-/snekanter hele vejen rundt, så du er sikker på, at teltet står godt fast selv i kraftig blæst.

Asivik Lavvu er udstyret med en top, som nemt kan åbnes og lukkes fra jorden. Sammen med gode, lavt placerede ventilations åbninger, der er lette at åbne og lukke, får du fin udluftning i teltet.

Lavvuen kan suppleres med indertelt og bund, som giver ekstra varme på kølige natter.

Lavvu - Genialt spejdertelt

En lavvu er særdeles velegnet til spejderlejren. Ikke nok med at den store størrelse og højden på 280 cm gør, at der er rigelig plads til, når selv gruppens højeste medlem skal søge ly for blæst og regn - Med de 6-8 sovepladser er der også dømt lejrhygge for alle pengene! Leg ormeleg i soveposerne eller fortæl godnathistorier for de mindste i gruppen, inden de skal sove. Det bliver med garanti hyggeligt.

Udover at være super hyggeligt at sove i, er det også nemt at rejse - det kan gøres af bare to personer. Derfor slipper I for bøvl, hvis I ankommer til lejren i silende regn og bare gerne vil have ly til jer selv og jeres rygsække hurtigst muligt. Derudover er teltet nemt at finde, da det vil knejse smukt op over alle de øvrige telte på lejrpladsen.