Asivik Lightbank, lygte og powerbank i et

DKK 399,00
På lager

Ekstra strøm til dine gadgets

Når man er på tur, skal alle ting i tasken helst have flere funktioner for at spare på både vægt og volumen. Lygten her fungerer derfor også som powerbank, og har du ladet den helt op hjemmefra, har du 3300 mAh med dig. Det er nok strøm til at lade en smartphone op - eller f.eks. lommekameraet og en pandelygte.

Behageligt lys i teltet

Endelig en teltlygte der ikke blænder eller har blåt lys! Lyskuplen er matteret og giver et fint diffust lys. De 3 lysstyrker sikrer, at du både kan finde bestikket nede i hjørnet af teltet og kan ligge og læse - uden genskind fra papiret og grumpy turkammerater, der ikke kan sove.

Bagsiden af lampen er magnetisk, så den nemt kan sidde på en teltstang eller sågar et lille søm. Der er også en karabin, så den nemt klipses på en bardun eller en gren.

Detaljer

  • USB - micro-USB kabel medfølger
  • Kapacitet: 3300 mAh
  • Batteritype: Li-Polymer
  • Inpu
Varenummer:506381

Regler for lithium-batterier under flytransport

Der gælder særlige regler, når du medbringer lithium-batterier fra f.eks. pandelamper, genopladelige lanterner og powerbanks på fly. Som udgangspunkt skal de medbringes i håndbagagen og ikke den indtjekkede bagage. Er batteriet på over 100Wh, skal man have godkendelse fra flyselskabet.

Læs Trafikstyrelsens retninglinjer for lithium-batterier på fly her