Asivik Nuna 5.0 Kids
Før musen henover billedet for at zoome

Asivik Nuna 5.0 Kids

DKK 399,00
   På lager
Antal
Varenummer: 503671

Komfort i børnehøjde

Fordi børn også har krav på at ligge komfortabelt og sove godt, når de er af sted på tur, har vi udviklet ”Nuna”, der er et selvoppusteligt underlag til en rimelig pris. Underlaget er udviklet specielt til børn og juniorer.

Underlaget måler 152 cm i længden og passer derfor til de fleste under 16 år (husk, at I kan forlænge underlaget med en hovedpude).    

Tykkelsen er hele 5 cm og den indvendige skum, der både giver isolation, komfort og underlagets dets selvoppustende evne, er forsynet med udstansede huller, der reducerer vægt, så underlagets totale vægt er knap 750 gram.

Bemærk dog, at skummet kun puster underlaget op til cirka 70% af den maksimale tykkelse. De sidste mm kræver, at du giver underlaget et par pust eller investerer i en særskilt pumpe.

Som et praktisk hjælpemiddel medfølger en 2-vejs ventil, der kan monteres på underlagets drejeventil. Den sikrer, at luften bliver, hvor du vil have den, når du henholdsvis pumper eller tømmer dit underlag for luft.

Alt i alt, får du her et lækkert og funktionelt underlag, der er mange gange smartere og lettere end en luftmadras og langt mere komfortabelt end et skumunderlag. Dette sikrer, at dit barn sover bedre, uanset om han/hun er på spejderlejr, fodboldtur eller lejrskole.

Detaljer:

  • Selvoppusteligt underlag til børn/juniorer
  • Medfølgende 2-vejs ventil gør det nemt og effektivt at fylde og tømme underlaget for luft
  • Udstanset skum reducerer vægten
  • Lappegrej medfølger
  • Mål: 152x51x5 cm
  • Vægt: 765 gram
  • PFC-fri

Maksimal komfort på turen - Lav dit underlag til en stol

Nu kan du nemt of hurtigt omdanne dit liggeunderlag til en stol med Asiviks betræk til underlagsstol. Betrækket vejer så lidt som 225 gram og kommer i en smart pakpose, så det nemt kan komme med i rygsækken, når du skal afsted.

Nyd morgenkaffen siddende og saml energi til en ny dag i underlagsstolen. Den er hurtigt at samle og pakke sammen igen - Og den energi, du skal bruge på at bære den ekstra vægt i rygsækken, får du tifoldigt igen, når du slapper af i stolen efter en lang dag på farten.

Vis mere
Vis mindre

 

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse