Asivik Rain jakke, børn

DKK 499,00
På lager

Basis jakke til det danske vejr

Der er ikke noget mere ærgerligt end at måtte udskyde skovturen pga. regn – eller måtte sidde alene i klasseværelset i frikvarteret!

Samtidig er det ærgerligt at skulle købe flere jakker til børn der vokser hurtigt. Asivik Rain koster ikke alverden, er vandtæt - men har et enkelt snit og en blød, mat overflade, så jakken også kan bruges som vindjakke eller hverdagsjakke i overgangsperioderne.

Regntøj der skåner miljøet (og dine børn)

Jakken er fri for flourcarbon-stoffer (PFC-fri), som ellers bruges på langt det meste vandtætte beklædning. Det er ikke så almindeligt at se på en jakke i denne prisklasse, men vi mener at alle skal have mulighed for at hjælpe med at passe på miljøet!

Gennemtænkte funktioner

Hætten er faconsyet og har elastik på baghovedet, så den sidder ordenligt og ikke blæser af i stormvejr. Det gør at vi har kunne fjerne snore og elastikker hel
Varenummer:506030

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.