ASIVIK Trekker1.1 60W

DKK 1.099,00
På lager

En stærk all-arounder

På 60W modellen er skulderstropperne er tilpasset kvinders lidt smallere skuldre og formet, så de ikke maser barmen. (Er du bredskuldret eller mand, så tag evt. et kik på Trekker 70).

Skulderstropper og hoftebælte er lette, smidige og justerbare for at kunne tilpasse sig optimalt efter din krop. Samtidig er de afstivet nok til at fordele vægten fra en fuld oppakning.
Ryglængden kan justeres alt efter din højde, vi anbefaler en brugerhøjde mellem 165 og 195 cm. Men det kommer selvfølgelig an på din ryglængde kontra din benlængde.

Det er nemt at overskue hvad du har pakket hvor, da du kan komme ind i rygsækken flere steder; top, bund og front. Hovedrummet kan være et stort eller opdeles til to rum, alt efter dit temperament.

Masser af muligheder

Der er godt med lommer: 2 udvendig på toppen af låget, samt en på indersiden af låget. Brug dem f.eks. til lygte, kniv og dimser
Varenummer:507709

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.