ASIVIK Trekker1.1 70

DKK 1.299,00
På lager

En stærk all-arounder

Asivik Trekker 70 er vores bud på en slidstærk allround vandrerygsæk, der ikke tømmer pengepungen allerede inden turen er begyndt. Rygsækken er en god makker på fjeldet og er også oplagt til rejsebrug spejderlejrer, interrail og backpacking.

Skulderstropper og hoftebælte er lette, smidige og justerbare for at kunne tilpasse sig optimalt efter din krop. Samtidig er de afstivet nok til at fordele vægten fra en fuld oppakning.

Ryglængden kan justeres alt efter din højde, vi anbefaler en brugerhøjde mellem 165 og 195 cm. Men det kommer selvfølgelig an på din ryglængde kontra din benlængde.

Det er nemt at overskue hvad du har pakket hvor, da du kan komme ind i rygsækken flere steder; top, bund og front. Hovedrummet kan være et stort eller opdeles til to rum, alt efter dit temperament.

Masser af muligheder

Der er godt med lommer: 2 udvendig på toppen af låget, samt en på inde
Varenummer:507710

Pak din rygsæk korrekt

Om din rygsæk er pakket optimalt eller ej, har stor betydning, når du er på tur. Pakker du rygsækken korrekt, vil den ikke kun føles lettere - Det vil også blive nemmere at finde ting i den, og der er vil være mindre risiko for, at dine ting bliver våde. Lær, hvordan du pakker din rygsæk her.