Asivik Trekking Pant2 , herre

Før DKK 599,00
DKK 419,30
SparDKK 179,70
På lager

Rendyrkede outdoorbukser

Slidstærke friluftsbukser med god bevægelsesfrihed! Asivik Trekking bukser er et par gode outdoorbukser; de kan holde til virkelig hårdt brug og pasformen giver god bevægelsesfrihed.

Knæene og bagdelen har indsnit, eller er ’forbøjede’, så de følger kroppen bedre. Der er ingen syninger i skridtet eller ved inderlårene, i stedet går der en kile fra knæ til knæ, hvilket reducere slid på huden og giver større bevægelsesfrihed.

Der er en god stor lomme på forsiden af hvert lår, men de ligger sig pænt og fladt, hvis du ikke har noget i dem. De er placeret foran på benet, så du bedre kan sidde ned, bøje benene og løbe - uden af det hele hopper frem og tilbage, på siden af benet.

Der er mulighed for at stramme ind i bunden af buksebenet, en meget nyttig funktion, hvis man går i tæt underskov, sne eller fugtigt områder. –Eller hvis bukserne er en anelse for lange.

Farven er
Varenummer:507156

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.