Asivik Trekking Pant2, børn

Før DKK 499,00
DKK 399,00
SparDKK 100,00
På lager

Robuste friluftsbukser til børn

Vi har længe ledt efter et par gode outdoorbukser til børn; nogen der kan holde til at blive brug - og som samtidig har god bevægelsesfrihed. Vi besluttede derfor at tage sagen i egne hænder: Asivik Trekking er vores bud på et par solide bukser til vandring, til spejderbrug og til leg og bål i skoven.

Vokser med børnene

For at få mest mulig brug ud af bukserne, kan de justeres i livviden, ved hjælp af en knaphulselastik i linningen. Buksebenene er lige det nederste stykke, så de nemt kan foldes op - og ned.

Der er også mulighed for at spænde bukserne ind i bunden (det er noget nemmere for mindre børn end at skulle folde), det er samtidig en god funktion, hvis man går i tæt underskov, sne eller fugtigt områder.

Farven er super praktisk og nem at holde pæn – den er ”næsten sort” så man ikke ser smuds og snavs – selv pletter fra bålstedet ser helt tilforladelige
Varenummer:506586

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.