Asivik Wallet S
Før musen henover billedet for at zoome
Asivik Wallet S
Asivik Wallet S
Asivik Wallet S

Asivik Wallet S

DKK 99,00
   På lager
Antal
Varenummer: 505490
Asivik Wallet er fremstillet i 70 denier nylon. Det vil sige, at 9.000 meter af den fiber, der er anvendt, kun vejer 70 gram. Der er med andre ord tale om en ganske let og fin fiber, der er vævet meget tæt. Dette sikrer, at pungen er både slidstærk og ultralet.

Pungen er lavet i kreditkort-størrelse og rummer plads til køre- og betalingskort.

Udvendigt har pungen en lille lomme med vandskyende lynlås til sedler og mønter. Indvendigt er der to lommer til kort. Den ene er gennemsigtig, så den kan du fx bruge til dit kørekort.

I toppen af pungen er der et udstandset øje, så du kan binde pungen fast med en snor.

Asivik Wallet er lavet helt uden syninger og er gjort vandtæt ved hjælp af en TPU laminering. I denne proces bliver en 100 % vandtæt PU film limet til nylonen. Fordelen ved denne laminatproces er en meget høj slidstyrke, der sikrer, at TPU laminatet ikke bliver slidt af, som det ofte er tilfældet, når PU laget er påtrykt (coated).

Den avancerede svejseteknik og den stort set vandtætte lynlås beskytter effektivt dine gysser mod fugt i selv den værste monsunregn.

Detaljer:
• Farve: Blå
• Mål: 7 x 10 cm (sammenfoldet)

Bonus-miljøinfo:
Når vi laver oppustelige Asivik liggeunderlag bliver der noget materiale til overs. Dette materiale er indtil nu gået til spilde. I stedet for at ende som affald, der belaster miljøet, producerer vi nu produkter som denne Wallet af overskudsmaterialet.

Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Bestil julegaver senest d. 20. december kl. 12. Så leverer vi inden jul.

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse