Backpackeren

Har man aldrig backpacket før, kan det virke dyrt og uoverskueligt at skulle anskaffe sig alt det nye grej, backpacking kræver. Er man til gengæld en garvet ræv inden for backpacking, ved man, der altid er plads til forbedring og opgradering af gearet. Derfor har vi samlet et udvalg af backpackingudstyr til både nybegynderen og globetrotteren.

Hos Spejder Sport har vi gennemtestet alt, hvad der hedder udstyr, og vi ved derfor, hvad du har brug for, når du skal afsted på årets backpacker-eventyr. Beskyt din rygsæk med en Asivik cargobag til flyveturen eller skån dig selv fra leverbetændelse med et Life Straw.

Udstyr til backpack-eventyret

Backpacker rejser har igennem de seneste år oplevet stigende popularitet. Særligt unge med sabbatår er vilde med backpacking i Asien og andre eksotiske egne af verden. Der findes uendeligt meget backpacker-udstyr, heriblandt praktiske rejseting som sysæt og førstehjælpsgrej, men også sjovere udstyr som LifeStraws og Schweizerknive.

Inden du tager afsted, er det en god idé at finde en god backpacking rejseliste, så du er sikker på at få det hele med, når du rejser. Når du har fundet pakkelisten, kan du finde det meste af udstyret hos Spejder Sport. Udover de udvalgte produkter her på siden, har vi nemlig et stort udvalg af både rygsække og beklædning, der er passende til alle former for klima i selv jordens fjerneste egne.