Duffelbags og skuldertasker

Forskellige rejseformer kræver forskelligt udstyr, og man kan hurtigt købe sig fattig i diverse små og store rygsække, kufferter og tasker. Heldigvis findes der en række multifunktionelle tasker, der duer til både skiferien i Østrig, weekendturen til Paris og forretningsrejsen til Stockholm. Se vores udvalg af multifunktionelle duffelbags of skuldertasker her.

Duffelbags til alle former for eventyr

En duffelbag er en alsidig taske, der fås i alverdens former, farver og størrelser. I al sin simpelhed er det en taske med ét stort rum, som kan bæres i hånden, over skulderen eller på ryggen som en rygsæk. Taskerne fås i forskellige materialer, bl.a. nylon, bomuld og poylester, og i vores sortiment fås de i størrelser mellem 30 og 130 liter, så der er noget for enhver smag.

En af de ting, en duffelbag typisk bruges til, er som grejtaske. Det kan enten være til klatregrejet på de vertikale eventyr, udstyret der skal med til basecamp under bjergbestigningen eller gearet der skal pakkes i bagagerummet på bilferien.

Mangler du en sportstaske, er en duffelbag også et oplagt valg. Skal du have en lille sportaske, kunne du for eksempel vælge en duffelbag på 30-45 liter, mens en større sportstaske kan ligge på omkring 50-65 liter.

Disse størrelser er også oplagte til brug som weekendtaske, hvis du skal overnatte hos en veninde, en tur i shelter eller på spaophold.

Skal du derimod ud og rejse, kan det blive nødvendigt med en duffelbag på 90-95 liter, hvis ikke større. Grundet sin robuste natur er duffeltasken det oplagte valg til rejsen, da den kan overleve både en tur på toppen af en asiatisk bus og en krævende tur på lufthavnens transportbånd.

Kamerataske til fritidsfotografen

Nyder du at tage billeder på ferien eller i den nærliggende skov, kan du med fordel investere i en kamerataske, så du trygt kan tage spejlreflekskameraet med ud i det grønne.

Uanset vind og vejr er det rart, hvis kameratasken er vandtæt. Selv på årets varmeste dage, udgør havvand, søer og lignende nemlig en risiko for kameraet. Samtidig er det en fordel, hvis tasken har en foret lomme til kameraet, så det ikke tager skade under transporten.

Skuldertaske til indkøbsturen

Forsøger du også at nedbringe brugen af plastik? Så er indkøbsposerne et godt sted at starte! Heldigvis behøver du ikke at lede længe for at finde et alternativ til plastikposerne. Fjällräven har nemlig lavet en række skuldertasker, der ikke kun sparer miljøet for plastik, men som også ser brandgodt ud.

For at gøre det hele endnu bedre (og mere miljøvenligt) er Fjällrävens Totepack lavet i G-1000 HeavyDuty Eco materialet, der er en ekstra kraftig version af det ellers meget slidstærke G-1000 stof. Eco-versionen af G-1000 stoffet består af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld, og du får derfor en miljøvenlig indkøbstaske, der kan bruges i mange år.

På grund af det lækre design, fungerer skuldertasken lige så godt som hverdagstaske til computeren eller sportstøjet, som den gør til varerne fra supermarkedet.

Rygsæk og kuffert i én og samme taske

Skal du på weekendferie i Rom eller på forretningsrejse til Stockholm, kan det være svært at vælge imellem en rygsæk og en kuffert. Heldigvis behøver du ikke at vælge, hvis du blot medbringer en Meridian 75 L trolley fra Osprey.

Meridian er en rejsetaske med hjul, der også fungerer som rygsæk. Tilmed har tasken en aftagelig 20 liters daypack på fronten, hvor du hurtigt kan pakke de mest nødvendige ting til flyturen ned, inden du tjekker Meridian ind.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder