Pakposer og toilettasker

I Spejder Sport elsker vi at tage på ture og rejser, hvilket har givet os en del erfaring med at pakke både rygsække, tasker og kufferter. Her har vi lært, at orden er vejen frem. Derfor har vi samlet et udvalg af ting, der kan hjælpe dig med at holde styr på dine sager, bl.a. rejsetoilettasker, pakposer og tøjfoldere til de nystrøgede skjorter.

21 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Asivik Mesh Cube L
  Asivik Mesh Cube L
  99,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Patagonia Small Zippered Pouch, Fits Roy Skies
  Patagonia Small Zippered Pouch, Fits Roy Skies
  79,00 kr
  Indlæser lager...
 3. cube_patagonia_black_hole_small_black_sort_509422.jpg
  Patagonia Black Hole Cube Small
  124,50 kr Før 249,00 kr
  Indlæser lager...
 4. cobe_patagpnia_black_hole_medium_sort_.jpg
  Patagonia Black Hole Cube Medium
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Osprey Ultralight Washbag Roll, toilettaske
  Osprey Ultralight Washbag Roll, toilettaske
  239,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Patagonia Zippered Pouch, P-6 Fitz Roy
  Patagonia Zippered Pouch, P-6 Fitz Roy
  119,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Asivik Garment Folder
  Asivik Garment Folder
  149,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Asivik Toilet Bag Deluxe
  Asivik Toilet Bag Deluxe
  199,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Asivik Toilet Bag Tube
  Asivik Toilet Bag Tube
  119,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Asivik Toilet Bag Foldable
  Asivik Toilet Bag Foldable
  179,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Asivik Toilet Bag Small
  Asivik Toilet Bag Small
  Special pris 29,00 kr Før 79,00 kr
  Indlæser lager...
 12. Asivik Cube S
  Asivik Cube S
  139,00 kr
  Indlæser lager...
 13. Asivik Mesh Cube M
  Asivik Mesh Cube M
  89,00 kr
  Indlæser lager...
 14. Asivik Mesh Cube S
  Asivik Mesh Cube S
  79,00 kr
  Indlæser lager...
 15. Asivik Mesh Bag Set, 3 pakposer
  Asivik Mesh Bag Set, 3 pakposer
  149,00 kr
  Indlæser lager...
 16. Asivik Zipper S
  Asivik Zipper S
  79,00 kr
  Indlæser lager...
 17. Asivik Cube XS
  Asivik Cube XS
  109,00 kr
  Indlæser lager...
 18. Asivik Zipper L
  Asivik Zipper L
  89,00 kr
  Indlæser lager...
 19. Asivik Cube L
  Asivik Cube L
  199,00 kr
  Indlæser lager...
 20. Asivik Cube M
  Asivik Cube M
  179,00 kr
  Indlæser lager...

21 varer

pr. side
Faldende orden

Pakposer til ordensmennesket

Uanset om du skal på vandretur, ud og flyve eller blot på weekendtur hos din moster i Jylland er det rart at have styr på sagerne. Særligt hvis du skal leve ud af din rygsæk i længere tid på backpacking eller vandring, er det rart, hvis du ved, hvor tingene er, og ikke behøver at hive hele rygsækkens indhold ud hver gang, du skal finde din striktrøje frem. Her er pakposer til rygsække guld værd! De fås i et utal af varianter; mesh eller plastik, firkantet eller pose-formet, stor eller lille. Derfor kan du altid finde en variant, der passer til det, du skal have i den. Vi skal dog advare om, at det kan blive svært at undvære pakposerne igen, hvis først man har vænnet sig til en oppakning, der aldrig roder.

Toilettasker til vandring

Der findes et utal af forskellige typer toilettasker til herrer og damer, og nogle er mere egnede til vandring end andre. Først og fremmest kan der være enormt stor forskel på vægten, og hvis vi skal ud og vandre let, vælger vi gerne en letvægtstoilettaske, der vejer så lidt som muligt. En toilettaske med spejl er en fordel, hvis man er bare en smule forfængelig. Det er nemlig begrænset, hvor mange spejle, man finder midt ude i ingenmandsland – Medmindre man som Pocahontas kan lykkes med at se sit spejlbillede i en stillestående sø. Man kan få flere toilettasker, hvor spejlet ikke fylder mere, end at det kan være i ens hånd, og så vejer de så lidt, at det ikke gør så meget, om man vælger at slæbe den ekstra luksus med på turen eller ej. Lever man en uge i et telt, vil man være vant til, at de fleste ting foregår nede på jorden. Det kan dog godt blive lidt trættende i længden, og det kan være rart med lidt afveksling. Derfor kan du vælge en toilettaske med krog til at hænge op.Naturen er smækfyldt med naturlige knager på træerne, hvor du kan hænge din toilettaske, så du kan børste dine tænder og lægge din make-up i oprejst tilstand. Når vi skal ud og vandre, har vi en masse små stumper med, som vi gerne vil have styr på: Birkebark til lejrbålet, en slibesten til dolken og plaster til hvis uheldet er ude. Har du også en masse småt grej, du gerne vil holde styr på, kan det være en fordel at pakke det i en toilettaske med en masse små praktiske rum og lommer i stedet for en pakpose med ét stort rum.

Undgå spildtid i lufthavnen

Når man skal ud og rejse, er det ofte sådan, at man ikke helt kan slappe af, før man har overstået den stressende tur igennem lufthavnen fyldt med forvirrede turister, travle forretningsfolk og lidt for mange mennesker. Derfor gør du dig selv en tjeneste, hvis du minimerer den tid, du behøver at være i lufthavnen. Det kan du gøre på flere måder. Først og fremmest kan du vælge kun at medbringe håndbagage. Hvis du blot skal på en weekendtur eller du skal et varmt sted hen, kan du helt sikkert minimere mængden af tøj, så det ikke fylder mere end det, der kan være i en kabinekuffert. Du kan sagtens have din toilettaske i håndbagagen, hvis bare du sørger for at pakke alt i små beholdere, så du ikke medbringer mere end du må – Og lad os nu bare være helt ærlige, du får jo alligevel ikke brug for den fulde uåbnede shampoo, når du først når frem på hotellet, der sikkert alligevel har stillet en frem til dig, og så ender du sikkert bare med at smide resten af din medbragte shampoo ud for ikke at få overvægt, når du skal hjem. En anden måde, hvorpå du kan spare din og andres tid i lufthavnen, er ved at pakke dine toiletsager og andre væsker hjemmefra, så de er klar til at blive taget frem, når du skal igennem lufthavnens security. Her er en lille, gennemsigtig plastlomme den perfekte løsning. Pak dine ting i op til 10 tuber og bøtter med max 100 ml i hver og læg posen i toppen af rygsækken eller kabinekufferten, så du er klar til at hive den frem, når du når security.

Nystrøgede skjorter på rejsen

Skal du på forretningsrejse eller skal du til velkomstmiddag så snart du når destinationen, kan det være rart med en nystrøget skjorte, der er klar til at blive smidt på. Desværre er skjorter og kufferter en dårlig kombination, der ofte resulterer i en masse folder og krøllede ærmer. Det skal være slut! Med en tøjfolder fra f.eks. Asivik er du sikker på, at dine nystrøgede skjorter er helt klar til brug, når du kommer frem og ikke ender sammenkrøllede i bunden af bagagen. Med Asiviks Garment Folder kan du have op til enten 4 herreskjorter, 3 par bukser eller 7 t-shirts med i kufferten. Så har du masser af plads til dit eget tøj eller du kan være en guttermand og tage dine rejsekammeraters nystrøgne skjorter med også – Så kan det være, de stryger din skjorte på andendagen.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker