Pengeopbevaring

Pengeopbevaring er lige så vigtigt i hverdagen, som når ferien kalder, og man begiver sig ud i alverdens lufthavne, stationer og storbyer. Her stiger risikoen for lommetyve dog, og det er derfor ekstra vigtigt at have styr på kort og kontanter. På årets festivaler er det ligeledes vigtigt at holde styr på værdierne, men her er det samtidig vigtigt, at man har god bevægelsesfrihed til at danse og feste natten lang.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Asivik Waist Wallet
  Asivik Waist Wallet
  79,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Neck Wallet
  Asivik Neck Wallet
  89,00 kr
  Indlæser lager...
 3. 506152.jpg
  Osprey Stealth Waist Wallet
  125,30 kr Før 179,00 kr
  Indlæser lager...

3 varer

pr. side
Faldende orden

Kortholder til hverdagen

Kontanter er måske en uddøende race, men det er kreditkort ikke – Ikke endnu i hvert fald. Derfor har vi selvfølgelig også kortholdere i vores sortiment af pengeopbevaring. Vil du køre en klassisk stil, kan du vælge Fjällrävens Övik kortholder, der er lavet i vegetabilsk garvet læder.


Mavebælte til ferien og festivalen

Med et mavebælte på kan du trygt tage kontanter og pas sikkert med på oplevelse blandt de populære attraktioner. Derfor finder du en lang række mavebælter i vores sortiment, der byder på forskellige løsninger, når det kommer til antallet af lommer og beskyttelsen af dine ting. Mavebælter er perfekte til pengeopbevaring på resten. Skal du bruge mavebæltet på ferien, kan du for eksempel vælge Osprey’s Stealth Waist Wallet med en indvendig RFID-blokeret lomme, som beskytter dit pas og dine kreditkort fra at blive misbrugt af tyve med scannere.

Smider du mavebæltet skråt over den ene skulder, er du klar til at begive dig afsted på årets festivaler. Her er mavebælter nemlig et hit, når der skal passes på mobil og kreditkort, mens der danses og festes natten lang. Her er vores Asivik Bumbag et hit.


Kamerataske til den garvede turist

Vil du have kameraet lige ved hånden, når du er på tur, kan du med fordel medbringe en kamerataske, der er rummelig nok til at bære dit kamera og med polstrede sider for ekstra bestyttelse. Du kan med fordel vælge en kamerataske med indvendige lommer, så du kan holde styr på smågrejet til dit kamera.

Samtidig er det praktisk med en kamerataske der er helt eller delvist vandtæt, så dit kamera ikke bliver skadet, hvis der kommer en lille byge. Når kameraet ikke er med, er kameratasken stor nok til at bære en flaske vand eller to.


Pengekat til rejsen

Har du før været ude og rejse, eller blot bevæget dig ind på Københavns Hovedbanegård, kender du alt til lommetyve. Det er ikke ualmindeligt, at man hører varslinger om lommetyve over stationernes højtaleranlæg. Du kan dog føle dig helt roligt, hvis du tager en pengekat om halsen, inden du rejser. Her kan du gemme dit pas, kort og kontanter og gemme under trøjen eller jakken, så de er langt uden for lommetyvenes rækkevidde.

Asivik Neck Wallet er lavet i en praktisk, neutral farve, der kan bæres under lyser skjorter og t-shirts, og så har den justerbar rem, så selv børnene kan have den på, uden at den hænger neden for t-shirtens kant.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker