Opbevaring

Uanset om du skal ud og rejse eller på vildmarkstur, stiller det nogle krav til opbevaring, når du drager afsted på eventyr. Der kan nemlig hurtigt blive sat en stopper for alt det sjove, hvis kanoen tipper over, og tingene ikke er pakket vandtæt. Det samme gælder, hvis pungen bliver stjålet på ferien eller kameraet falder på jorden og går i stykker. Derfor finder du her et stort udvalg af opbevaringsløsninger til alt det, der skal passes på, holdes tørt og det, der blot skal organiseres.

Varer 49-51 af 51

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Asivik Mapcase 21 x 26 cm.
  Asivik Mapcase 21 x 26 cm.
  169,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Mapcase 28 x 29 cm.
  Asivik Mapcase 28 x 29 cm.
  Special pris 49,00 kr Før 199,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Peli Box 1150 m. skumindsats
  Peli Box 1150 m. skumindsats
  449,00 kr
  Indlæser lager...

Varer 49-51 af 51

Side
pr. side
Faldende orden

Pengeopbevaring

At rejse er at leve, som H.C. Andersen så rigtigt har sagt. Desværre er der dog også mange lommetyve, der lever af, at vi andre rejser. De tætbefolkede turistattraktioner er som slaraffenland for dem, så her gælder det om at holde værdigenstandene tæt til kroppen.

Her kan det være en god idé med en pengekat eller et mavebælte, så du kan have dine værdier der, hvor du kan se dem.

Nogle mavebælter kommer tilmed med en indvendig RFID-blokeret lomme, der beskytter dit pas og dine kreditkort fra at blive misbrugt af tyve med scannere.

Vandtæt opbevaring

Et gennemblødt kort, smartphone, elektronik og dunsovepose er en sur fornøjelse. Derfor kan du med fordel pakke dine ting vandtæt, når du drager afsted på tur – Ikke kun, når du skal på kano- eller kajaktur, men også når du rejser med rygsæk på ryggen.

Ved at pakke vandtæt slipper du for bekymringer om, hvorvidt dine ting klarer sig igennem nedbørret eller ej. Du kan endda helt undgå at tage regnovertræk til din rygsæk med, hvis du blot er grundig nok med dine drybags.

Pakposer

Efter utallige rejser og udflugter med rygsæk på ryggen ved vi, hvor træls det er at skulle bruge mange minutter på at lede efter de små stumper, der er blevet opslugt af rygsækkens dybe hulrum.

Derfor er vi blevet glade for at pakke vores ting i pakposer, så vi ved præcis, hvor tingene ligger, og vi altid kan finde dem – Også selvom vi måske først når frem til lejren, når mørket har sænket sig.

Af samme grund har vi samlet et stort udvalg af forskellige pakposer i vores sortiment, så du kan organisere dine sager, uanset om det er tøj til en hel uge, småting til båloptænding eller vasketøjet, du skal holde styr på.

Toilettasker

Uanset om turen går til Nepal i 3 måneder eller til familien i Jylland i 3 dage, er det rart at holde styr på de små stumper. Her er særligt toiletsagerne noget, der hurtigt kan ende som noget af en rod, hvis ikke der holdes styr på dem. Derfor har vi et udvalg af toilettasker masser af små rum, ophængningskroge, spejle og andet godt.

Skal du ud og vandre, kan du medbringe en lille letvægstoilettaske, og skal du ud og flyve, kan du gøre det nemt for dig selv ved kun at medbringe håndbagage og pakke dine toiletsager i en gennemsigtig toilettaske hjemmefra – Så sparer du både din egen og andres tid, når du når til security.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker