Duffelbags og skuldertasker

Du kan hurtigt komme til at købe dig fattig i diverse små og store rygsække, kufferter og tasker – fordi forskellige aktiviteter og rejseformer kræver forskelligt udstyr. Heldigvis findes der multifunktionelle tasker, der duer til både overnatning i shelter, weekendturen til Paris og forretningsrejsen til Stockholm.

Se vores udvalg af multifunktionelle duffel bags og skuldertasker her.

29 varer

pr. side
Faldende orden
 1. 505613.jpg
  Asivik Duffelbag 70 ltr
  599,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Patagonia Black Hole Waist Pack 5 ltr, bæltetaske
  Patagonia Black Hole Waist Pack 5 ltr, bæltetaske
  399,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Asivik Bumbag
  Asivik Bumbag
  129,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Patagonia Black Hole Duffel 70 ltr.
  Patagonia Black Hole Duffel 70 ltr.
  1.099,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Fjällräven Vardag Totepack
  Fjällräven Vardag Totepack
  749,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Patagonia Black Hole Duffel 55 ltr.
  Patagonia Black Hole Duffel 55 ltr.
  899,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Fjällräven High Coast Hip Pack
  Fjällräven High Coast Hip Pack
  349,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Patagonia Black Hole Duffel 40 ltr
  Patagonia Black Hole Duffel 40 ltr
  849,00 kr
  Indlæser lager...
 9. duffel_patagonia_black_hole_40_liter_sort_509405.jpg
  Patagonia Black Hole Duffel 40 ltr.
  849,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Fjällräven High Coast Hip Pack
  Fjällräven High Coast Hip Pack
  349,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Patagonia Black Hole Waist Pack 5 ltr, bæltetaske
  Patagonia Black Hole Waist Pack 5 ltr, bæltetaske
  399,00 kr
  Indlæser lager...
 12. duffel_patagonia_black_hole_100_liter_sort_509414.jpg
  Patagonia Black Hole Duffel 100 ltr
  1.199,00 kr
  Indlæser lager...
 13. Osprey Fairview 40 ltr, rygsæk
  Osprey Fairview 40 ltr, rygsæk
  1.299,00 kr
  Indlæser lager...
 14. Patagonia Market Tote P-6 Logo
  Patagonia Market Tote P-6 Logo
  199,00 kr
  Indlæser lager...
 15. Millican Miles The Duffel 40 ltr
  Millican Miles The Duffel 40 ltr
  1.449,00 kr
  Indlæser lager...
 16. Osprey Rolling Transporter 40 ltr, trolley
  Osprey Rolling Transporter 40 ltr, trolley
  Special pris 999,00 kr Før 1.999,00 kr
  Indlæser lager...
 17. Patagonia Ultralight Black Hole Sling Bag, 8 ltr.
  Patagonia Ultralight Black Hole Sling Bag, 8 ltr.
  399,00 kr
  Indlæser lager...
 18. Asivik Bumbag 2
  Asivik Bumbag 2
  159,00 kr
  Indlæser lager...
 19. Asivik Ultralight Duffel 35 liter
  Asivik Ultralight Duffel 35 liter
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 20. Fjällräven Pocket skuldertaske
  Fjällräven Pocket skuldertaske
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 21. 508841.jpg
  Fjällräven Ulvö Hip Pack Medium
  449,00 kr
  Indlæser lager...
 22. Osprey Farpoint 40 ltr, rygsæk
  Osprey Farpoint 40 ltr, rygsæk
  1.199,00 kr
  Indlæser lager...
 23. mulepose_patagonia_market_tote_live_simply_guitar_.jpg
  Patagonia Market Tote Live Simply Guitar
  139,30 kr Før 199,00 kr
  Indlæser lager...
 24. Fjällräven Totepack No. 1, taske
  Fjällräven Totepack No. 1, taske
  699,30 kr Før 999,00 kr
  Indlæser lager...
 25. Asivik X-4 bæltetaske
  Asivik X-4 bæltetaske
  249,00 kr
  Indlæser lager...
 26. Patagonia Market Tote Live Simply Guitar
  Patagonia Market Tote Live Simply Guitar
  Special pris 139,30 kr Før 199,00 kr
  Indlæser lager...
 27. Asivik Duffelbag 40 ltr.
  Asivik Duffelbag 40 ltr.
  499,00 kr
  Indlæser lager...
 28. Asivik Duffelbag 95 ltr
  Asivik Duffelbag 95 ltr
  699,00 kr
  Indlæser lager...
 29. baeltetaske_patagonia_light_eight_travel_mini_hip_(2).jpg
  Patagonia Ultralight Black Hole Mini Hip Pack
  219,00 kr
  Indlæser lager...

29 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i én duffel bag

Duffel bags er blevet meget populære af god grund. Det er en enormt alsidig og multifunktionel taske, der fås i alverdens former, farver og størrelser.

I al sin simpelhed er det en taske med ét stort rum, som kan bæres i hånden, over skulderen eller på ryggen som en rygsæk. Den kan nemt agere som sportstaske eller hverdagsrygsæk den ene dag og rejserygsæk, weekendtaske eller ligefrem kuffert den næste.


Duffel bag – monsteret, der sluger alt dit grej

Vores duffel bags bliver ofte omtalt som ”monsteret”, fordi det store rum i tasken kan rumme meget mere, end man lige går og tror. Før du får set dig om, har monsteret slugt alt dit udstyr til turen uden at blive mæt.

Og det er næsten lige meget, hvilken tur du skal på. Det kan være alt fra klatregrejet på de vertikale eventyrer, udstyret der skal med til basecamp under bjergbestigningen, gearet der skal pakkes i bagagerummet på bilferien eller fodboldtøjet, der skal med til træningen. Patagonia er gået så langt at døbe deres serie af duffel bags for Black Hole.


Rygsæk og kuffert i én og samme taske

Skal du på weekendferie i Rom eller på forretningsrejse til Stockholm, kan det være svært at vælge imellem en rygsæk og en kuffert. Heldigvis behøver du ikke at vælge, hvis du blot medbringer en af Ospreys duffel bags med hjul, der også fungerer som rygsæk. Tilmed har tasken en aftagelig 20 liters daypack på fronten, hvor du hurtigt kan pakke de mest nødvendige ting til flyturen ned, inden du tjekker den ind.

Mangler du en taske, du kan checke ind som baggage i lufthavnen, er det en god idé at vælge en variant med aftagelige skulderstropper – så sidder de ikke fast og bliver ikke revet af i farten af lufthavnens personale.


Priotér skulderstropper

Vil du gerne kunne have din duffel bag på ryggen på vandreturen eller bare fra A til B, skal du gå efter nogle polstrerede skulderstropper, der ikke kommer til at skære i længden. Når den skal agere rygsæk, er et rigtig godt tip også at pakke noget blødt såsom en vamset sweater til allersidst, så der ikke er noget hårdt, der forstyrrer din ryg.

Grundet sin robuste natur er duffel tasken det oplagte valg til rejsen, da den kan overleve både en tur på toppen af en asiatisk bus og en krævende tur på lufthavnens transportbånd. Især hvis du vælger én med foret bund.


Hvilken duffel bag skal jeg vælge?

Størrelse

Størrelsen på din duffel bag er det første, du skal beslutte dig for. De fås i størrelser fra 30 til 130 liter, så størrelsesmæssigt er der derfor noget til ethvert behov.

Skal du bruge en duffel bag til sport, vil en størrelse på 30 til 45 liter eller en størrelse på 50 til 65 liter være at foretrække, naturligvis afhængig af om du har brug for en stor eller lille sportstaske. Sidstnævnte er også en oplagt størrelse til weekendtasken, en overnatning ved en ven eller veninde eller til en tur i shelter. Hvis du derimod skal på en længere rejse vil du muligvis få brug for en større duffel bag på 90 til 95 liter hvis ikke større.


Materiale

Hvilket materiale er det næste spørgsmål du skal spørge dig selv om. I vores sortiment finder du duffel bags og tasker i de slidstærke materialer:

 • Kanvas
 • Polyester
 • Nylon

I forhold til slidstyrke er du altså ret godt dækket ind uanset, hvad du vælger.

Du skal kigge efter en vandtæt duffel bag, hvis du skal ud at sejle, besøge et fugtigt klima eller bare ikke kan regne med vejret eller ly på turen. Det er en rar forsikring at have med sig. Omvendt hvis det er bilen, du gerne vil skåne for det våde håndklæde, badetøj eller våddragt, så er en vandtæt duffel bag også et godt valg.


Bæredygtige skuldertasker og duffel bags

Forsøger du også at nedbringe brugen af plastik? Så er indkøbsposerne et godt sted at starte. Heldigvis behøver du ikke at lede længe for at finde et alternativ til plastikposerne. Fjällräven har nemlig lavet en række skuldertasker, der ikke kun sparer miljøet for plastik, men som også ser brandgodt ud.

For at gøre det hele endnu bedre - og mere miljøvenligt - er Fjällrävens skuldertasker lavet i G-1000 HeavyDuty Eco materialet, der er en ekstra kraftig version af det ellers meget slidstærke G-1000 stof.

Eco-versionen af G-1000 stoffet består af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld, og du får derfor en miljøvenlig indkøbstaske, der kan bruges i mange år. På grund af det lækre design fungerer skuldertasken lige så godt som en hverdagstaske til computeren eller sportstøjet, som den gør til varerne fra supermarkedet.

Ligesom Fjällräven indtænker det kvalitetsbevidste mærke, Millican, også bæredygtighed i produktionen. Produktserien, Millican Miles the Duffel, er fremstillet af materialet Bionic Canvas, der består af 65% genbrugspolyester og 35% bomuld. Sammensætningen af disse materialer gør duffel bagen til en god slider, der kan holde i mange år, helt i Milican’s ånd: “Use less, be more”.


Frie hænder med bæltetasken

Synes du også, at det er betryggende at have dine værdifulde genstande tæt på kroppen, når du skal ud og rejse? Med en bæltetaske har du dine ting lige ved hånden, og du er sikker på, at lommetyvene holder fingrene væk. Det giver en helt del ro i sindet, at man ved lige præcis, hvor pas og pung befinder sig.

Derudover, så er bæltetasken et super godt supplement til rygsækken på vandreturen eller den lange rejse. Så bliver du fri for at den store rygsæk skal af og på hver gang du skal have pas, solstift, myggespray eller andet frem.

Til hverdag kan du nemt svinge den over skulderen og bruge den som en skuldertaske, så du har fri bevægelighed til at cykle eller holde en øl til sommerens festivaler.

I vores sortiment ovenover finder du en bred vifte af fede bæltetasker fra kendte mærker og i forskellige farver og størrelser.


Kamerataske til fritidsfotografen

Nyder du at tage billeder på ferien eller i den nærliggende skov, kan du med fordel investere i en bæltetaske og anvende den som kamerataske. Så kan du tage spejlreflekskameraet med ud i det grønne. Uanset vind og vejr er det rart, hvis tasken er vandtæt. Selv på årets varmeste dage, udgør havvand, søer og lignende nemlig en risiko for kameraet. Samtidig er det en fordel, hvis tasken har en foret lomme til kameraet, så det ikke tager skade under transporten.


Er der ikke noget, du har glemt?

Her hos Spejder Sport finder du også et stort udvalg af rejsetilbehør, som gør rejsen endnu bedre. Har du eksempelvis valgt en sort duffel bag, gør du klogt i købe et luggage tag, et flag der kan hægtes på rygsækken eller lignende, så du altid kan genkende din duffel bag på bagagebåndet.

Er der ikke plads nok i din duffel bag, eller ønsker du blot at have lidt flere rum til at organisere dine ting, så kan du montere et par sidelommer. Eller skal du på en vandretur, så husk et regnovertræk til din duffel bag, så din bagage altid er tørt uanset vejr - der er ikke noget værre end at gå rundt med et par våde bukser.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker