Børnerygsække

I Spejder Sport kan du få nogle af de bedste børnerygsække på markedet. Vores udvalg giver dig mulighed for at udruste skovbørnehavebarnet, skolestarteren eller den nybagte spejder der skal på sin første lejr, med en solid rygsæk.

14 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Asivik Startpakke 2 (9-13 år)
  Asivik Startpakke 2 (9-13 år)
  1.099,00 kr Før 1.467,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Startpakke 1 (6-9 år)
  Asivik Startpakke 1 (6-9 år)
  999,00 kr Før 1.417,00 kr
  Indlæser lager...
 3. 507705.jpg
  Asivik Hiker rygsæk 50 ltr., junior
  699,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Asivik Hiker rygsæk 40 ltr., barn
  Asivik Hiker rygsæk 40 ltr., barn
  649,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Osprey Ace 50 børne- / juniorrygsæk
  Osprey Ace 50 børne- / juniorrygsæk
  1.099,00 kr
  Indlæser lager...
 6. rygsaek_bergans_lilletind_12_beet_raspberry_509176.jpg
  Bergans Lilletind 12L rygsæk, børn
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Mammut First Trion 18 ltr rygsæk, børn
  Mammut First Trion 18 ltr rygsæk, børn
  499,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Mammut First Zip 16 ltr.
  Mammut First Zip 16 ltr.
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Bergans Lilletind 18L rygsæk, børn, Greenlake/Light Greenlake
  Bergans Lilletind 18L rygsæk, børn, Greenlake/Light Greenlake
  399,00 kr
  Indlæser lager...

14 varer

pr. side
Faldende orden

Vandrerygsække til børn

Er dit barn startet til spejder, eller er I en familie, der er glade for friluftsliv, er en vandrerygsæk den oplagte fødselsdagsgave, der vil skabe glæde i mange år. Ligesom med vandrerygsække til voksne, er det vigtigt, at vandrerygsækken sidder godt på barnet. Flere rygsække kommer i forskellige størrelser og med et utal af indstillingsmuligheder, så det er en god idé at undersøge markedet, så hvad ved, hvad der findes, og hvad der sidder bedst på ryggen.

Når du skal teste, om en vandrerygsæk sidder ordentligt på din ryg, er det vigtigt, at du prøver den med vægt i. En tom rygsæk, eller en rygsæk der blot er fyldt ud med en dyne eller avispapir, giver dig ikke nogen idé om, hvordan den vil sidde, når den bliver fyldt med telt, kogegrej, liggeunderlag, proviant, tørt tøj og meget andet. Hvis du vil vide mere om, hvordan du indstiller din rygsæk korrekt, kan du læse vores guide til indstilling af rygsæk.


Få rygsækken til at føles let ved at pakke den korrekt

Det er ikke kun vandrerygsækkens udformning, der er vigtig for, at den sidder rigtigt på ryggen - Det er også vigtigt, at du pakker den rigtigt. Alt i alt går det ud på at få de tunge elementer i rygsækken til at ligge tæt ind til ryggen og ikke for højt. Dermed skaber du det bedste tyngdepunkt, når du vandrer med rygsækken på.

Når du pakker rygsækken om morgenen på turen, er det også værd at overveje, hvile dele du vil få brug for i løbet af dagen. Pak f.eks. frokosten og førstehjælpssættet, så det er nemt at komme til, og du ikke skal bruge tid og energi på at pakke hele rygsækken ved frokostpausen, og så du let kan komme til forbindingerne i en nødsituation.

Generelt anbefaler vi, at du ikke spænder alt for meget uden på din rygsæk. Det kan ødelægge balancen, og det kan være irriterende at have fornemmelsen af noget der "dingler" bag på rygsækken. Mange rygsække har dog en lomme til en drikkedunk uden på siden, som nemt kan nås uden, at rygsækken skal tages af. Dette er rigtig smart, hvis du ikke har et decideret drikkesystem monteret i rygsækken.

Tip! Skal du sende dit barn alene afsted på spejderlejr, er det en god idé, at I pakker rygsækken sammen, så det ikke kun er dig, der ved, hvor de rene underbukser og pandelampen ligger – Det gør livet nemmere for dit barn og spejderlederne.

Læs mere om, hvordan du pakker din rygsæk her.


Du kan også se vores video om pakning af rygsæk her:



Få mere for pengene med en startpakke

Skal dine børn i gang med friluftsliv eller er de lige begyndt til spejder, kan udgifterne hurtigt løbe op, når der både skal købes rygsæk, liggeunderlag og sovepose – For ikke at nævne alt det praktiske tøj, udstyr og udgifter til udflugter. Fordi vi ønsker at så mange børn som muligt får glæde af friluftslivets mange goder, har vi derfor samlet nogle startpakker, der indeholder det meste essentielle til det unge friluftsmenneske: Rygsæk, liggeunderlag og sovepose. Startpakkerne fås i forskellige størrelser og farver, så de passer til både drenge og piger i alle aldre og størrelser.


Skoletasker til børn

For mange børn er det at få den første skoletaske en stor oplevelse, der markerer et stort vendepunkt i børnenes liv. Mens det for mange børn handler om at have en skoletaske, der er sej eller flot, handler det for forældrene ofte om, at skoletasken skal opfylde nogle vigtige kriterier, være robust, have den rigtige størrelse og gerne sidde godt på ryggen af barnet. Børnene skal jo trods alt have rygsækken på minimum fem ud af ugens syv dage, og så er det ikke helt uvigtigt, at den sidder ordentligt.

I Spejder Sport kan vi heldigvis hjælpe dig med at opfylde både barnets og forældrenes ønsker til skoletasker. Er I ude efter en ergonomisk skoletaske, der sidder godt på ryggen, er Bergans’ 2Go skoletasker et oplagt valgt. De fås i et vælg af farver, så der findes helt sikkert en, som dit barn synes er sej. Er I ude efter noget med et lidt mere klassisk look, er Fjällrävens Kånken rygsække ideelle. De populære rygsække fås også i en mini-version, der passer til børnehaveklasse-barnet.

De små skoletasker fungerer desuden perfekt som dagstursrygsække, når de små skal have legetøjet med på søndagsturen i skoven, eller når de skal begynde at bære nogle af deres egne ting på vandreturen.


Barnebærestole til familiens mindste

Det er en fejl at tro, at man ikke kan tage på vandretur med familiens mindste. Det eneste du behøver er planlægning, tålmodighed og en barnebærestol. Med sådan en, kan du nemlig sagtens tage på tur med små børn, også selvom de måske ikke er gamle nok til at gå hele turen selv. Så sig farvel til dårligt indeklima, timevis af TV og sure pligter i hjemmet og goddag til fantastiske naturoplevelser og kvalitetstid med familien.

Med barnebærestolen kan du nemlig tage på både weekendture og fjeldvandringer med familiens mindste, så de får friluftslivet ind med modermælken. Hvis du spørger os, kan det kun varmt anbefales!

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker