Regnovertræk

Et rygsækovertræk er regntøj til tasken, og kender man bare lidt til det skandinaviske vejr, ved man, at det er uundværligt. Heldigvis kan du i Spejder Sport blive dækket ind med et rygsækovertræk, uanset om du har en lille dagstursrygsæk eller en stor vandrerygsæk.

8 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Asivik Raincover S 20 - 35 liter
  Asivik Raincover S 20 - 35 liter
  89,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Raincover M 35-50 ltr.
  Asivik Raincover M 35-50 ltr.
  99,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Asivik Raincover L 50-75 ltr.
  Asivik Raincover L 50-75 ltr.
  109,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Asivik Raincover 20-35 liter
  Asivik Raincover 20-35 liter
  89,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Asivik Raincover UL S, 20-35 liter
  Asivik Raincover UL S, 20-35 liter
  179,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Asivik Raincover UL M, 35-50 liter
  Asivik Raincover UL M, 35-50 liter
  209,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Asivik Raincover UL L, 60-75 liter
  Asivik Raincover UL L, 60-75 liter
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Osprey Regnovertræk XL (75-110L)
  Osprey Regnovertræk XL (75-110L)
  319,00 kr
  Indlæser lager...

8 varer

pr. side
Faldende orden

Det første skridt på vejen mod at pakke vandtæt

Er der noget, der er vigtigt, når man er udendørs, er det, at man holder sig så tør og varm som muligt. Ellers kan det hurtigt blive en trist fornøjelse. Det samme gælder for de ting, man har med. Bliver soveposen våd på fjeldturen eller bliver noterne eller computeren gennemblødt på vej til eksamenslokalet, kan man desværre ofte lige så godt vende om igen. Det er der dog en nem måde at komme udenom! Med et vandtæt regnovertræk behøver du ikke at ofre mange penge eller gram i rygsækken på at holde dine ting tørre, når du er på tur.

Tip! Vil du være helt sikker på, at din sovepose ikke bliver våd, hvis himlen åbner sig, kan du med fordel pakke den i en vandtæt drybag.


Regnovertræk i alle størrelser

Et regnovertræk er ikke meget værd, hvis det ikke passer i størrelsen til rygsækken. Er det for småt, kan det være svært at få over rygsækken, og er det for stort, risikerer du, at det falder af, eller at der kommer vandt ind i det. Derfor kan du i Spejder Sport få vandtætte rygsækovertræk i alle størrelser, uanset om du har en lille dagstursrygsæk eller en stor vandrerygsæk.


Letvægtsovertræk til rygsækken

Skal du afsted på vandretur, overvejer du sikkert nøje, hvad du pakker i rygsækken, da du helst ikke vil slæbe på for meget. Det kan vi sagtens forstå – Det gør vi nemlig også selv! Af denne grund har vi udviklet en række ultralette regnovertræk, Asivik Raincover UL, der vejer helt ned til 65 gram og fylder så lidt som et æble, når det er pakket sammen. Det gør, at du ikke behøver at gå på kompromis med at holde dine ting tørre, selvom du gerne vil holde vægten nede.

Disse overtræk har både en elastisk snøre i kanten og en ultraflad strop, der kan spændes ved ryggen, så du kan bruge overtrækket, uden at den stive kuling på fjeldet hapser dit overtræk.

Tip! Når du er på telttur eller sover i bivuak, så læg rygsækkens bæresystem ned i overtrækket om natten - Så suger det ikke fugt fra jorden og bliver til en våd svamp.


Bliv set i mørket

Udover at være med til at holde dine ting tørre, kan rygsækovertrækket også være med til at øge din sikkerhed i trafikken. De fleste rygsækovertræk har nemlig reflekslogoer, der lyser op i mørket. Det er en fordel, når du cykler til og fra arbejde i vinterhalvåret eller hvis din spejdergruppe skal på natteløb.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker