Rygsække - store

Gennem årene har ægtefæller og kærester til Spejder Sports ansatte flyttet grænsen for, hvor mange rygsække, man kan tillade sig at eje. Vi kan nemlig ikke selv styre det, for man kan jo altid bruge en rygsæk til? Vores hjerter banker nemlig for lækre rygsække, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rygsæk, som passer dine behov. Med bagage til hele turen lastet op på ryggen, er det ikke kun vigtigt at rygsækken er god. Det er mindst lige så vigtigt at den passer til din ryglængde, størrelse og muskelmasse.

Find rygsækken med det perfekte fit til dig og din interrail, backpacking eller vandretur. Se vores store udvalg af vandrerygsække og rejsetasker over 50 liter her

24 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Osprey Aether 65 ltr. vandrerygsæk
  Osprey Aether 65 ltr. vandrerygsæk
  1.999,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Gregory Deva rygsæk 70 ltr, dame
  Gregory Deva rygsæk 70 ltr, dame
  2.099,00 kr
  Indlæser lager...
 3. 505703(3).jpg
  Fjällräven Kajka 65, dame
  2.499,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Bergans Rondane 65 ltr.
  Bergans Rondane 65 ltr.
  Special pris 1.119,30 kr Før 1.599,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Osprey Aether 65 ltr. vandrerygsæk
  Osprey Aether 65 ltr. vandrerygsæk
  1.999,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Osprey Ariel 65 ltr. vandrerygsæk, dame
  Osprey Ariel 65 ltr. vandrerygsæk, dame
  1.999,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Osprey Ariel 65 ltr. vandrerygsæk, dame
  Osprey Ariel 65 ltr. vandrerygsæk, dame
  1.999,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Osprey Kestrel 58 ltr vandrerygsæk, herre
  Osprey Kestrel 58 ltr vandrerygsæk, herre
  1.599,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Osprey Kyte 56 ltr. vandrerygsæk, dame
  Osprey Kyte 56 ltr. vandrerygsæk, dame
  1.599,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Bergans Senja 55 ltr rygsæk, dame
  Bergans Senja 55 ltr rygsæk, dame
  Special pris 839,30 kr Før 1.199,00 kr
  Indlæser lager...
 11. rygsaek_osprey_arther_ag_70_groen506391_1.jpg
  Osprey Aether AG 70 ltr, rygsæk
  1.749,00 kr
  • M
  • L
  Indlæser lager...
 12. Bergans Lilletind Barnebærestol
  Bergans Lilletind Barnebærestol
  1.799,00 kr
  Indlæser lager...
 13. Asivik Hiker 60 liter rygsæk
  Asivik Hiker 60 liter rygsæk
  749,00 kr
  Indlæser lager...
 14. Asivik Hiker 60 liter rygsæk
  Asivik Hiker 60 liter rygsæk
  749,00 kr
  Indlæser lager...
 15. Asivik Trekker rygsæk 60 ltr., dame
  Asivik Trekker rygsæk 60 ltr., dame
  1.099,00 kr
  Indlæser lager...
 16. Asivik Trekker rygsæk 70 ltr.
  Asivik Trekker rygsæk 70 ltr.
  1.299,00 kr
  Indlæser lager...
 17. Osprey Fairview Trek 50 ltr rejserygsæk, dame
  Osprey Fairview Trek 50 ltr rejserygsæk, dame
  Special pris 1.189,30 kr Før 1.699,00 kr
  Indlæser lager...
 18. Osprey Farpoint Trek 55 ltr rejserygsæk, herre
  Osprey Farpoint Trek 55 ltr rejserygsæk, herre
  Special pris 1.189,30 kr Før 1.699,00 kr
  Indlæser lager...
 19. Bergans Powerframe 130 liter rygsæk
  Bergans Powerframe 130 liter rygsæk
  2.999,00 kr
  Indlæser lager...
 20. rygsaek_osprey_atmos_af_65_graa_507444.jpg
  Osprey Atmos AG 65 ltr, rygsæk
  1.749,00 kr
  • M
  • L
  Indlæser lager...
 21. Rygsaek_Osprey_Ariel_Ag_65L_Roed_Dame_506392.jpg
  Osprey Ariel AG 65 ltr rygsæk, dame
  1.749,00 kr
  • S
  • M
  Indlæser lager...
 22. rygsaek_osprey_aura_ag_65_challanger_blaa_507446.jpg
  Osprey Aura AG 65 ltr rygsæk, dame
  1.749,00 kr
  • M
  Indlæser lager...
 23. Osprey Xenith 88 ltr. rygsæk
  Osprey Xenith 88 ltr. rygsæk
  2.099,00 kr
  • L
  • M
  Indlæser lager...
 24. Gregory Baltoro Pro 95 ltr.
  Gregory Baltoro Pro 95 ltr.
  2.499,00 kr
  • L
  Indlæser lager...

24 varer

pr. side
Faldende orden

Vælg rygsæk ud fra dit behov

Når du skal vælge din næste rygsæk, bør du overveje følgende; hvor stor skal den være for, at den kan rumme alt det grej, du skal have med på tur - og omvendt; hvor lille kan den være, så du ikke skal slæbe på mere end højst nødvendigt? Skal den mest bruges til krævende vandreture i de norske fjelde, til off-piste og back-country eventyr i det canadiske pudder, eller skal den mest af alt være bundsolid, så den kan tåle at komme med en tur jorden rundt, uden at svigte dig? Tip! Skriv de vigtigste krav til din kommende rygsæk ned og læs om, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du vælger rygsæk, inden du navigerer rundt på webshoppen eller kigger forbi en af vores butikker.


Få rygsækken til at føles let ved at pakke den korrekt

Det er ikke kun vandrerygsækkens udformning, der er vigtig for, at den sidder rigtigt på ryggen - Det er også vigtigt, at du pakker den rigtigt. Alt i alt går det ud på at få de tunge elementer i rygsækken til at ligge tæt ind til ryggen og ikke for højt. Dermed skaber du det bedste tyngdepunkt, når du vandrer med rygsækken på. Når du pakker rygsækken om morgenen på turen, er det også værd at overveje, hvile dele du vil få brug for i løbet af dagen. Pak f.eks. frokosten og førstehjælpssættet, så det er nemt at komme til, og du ikke skal bruge tid og energi på at pakke hele rygsækken ved frokostpausen, og så du let kan komme til forbindingerne i en nødsituation.

Generelt anbefaler vi, at du ikke spænder alt for meget uden på din rygsæk. Det kan ødelægge balancen, og det kan være irriterende at have fornemmelsen af noget der "dingler" bag på rygsækken. Mange rygsække har dog en lomme til en drikkedunk uden på siden, som nemt kan nås uden, at rygsækken skal tages af. Dette er rigtig smart, hvis du ikke har et decideret drikkesystem monteret i rygsækken.

Læs mere om, hvordan du pakker din rygsæk her.


Du kan også se vores video om pakning af rygsæk her:


Vandrerygsæk til nybegynderen og den garvede

Som friluftsmennesker er vandrerygsækken så godt som vores andet hjem. Når vi er afsted hjemmefra, er den vores base, der rummer alt fra telt og proviant til beklædning og hygiejnesager. Vi kan praktisk talt leve i bedste velgående med intet andet end en fyldt rygsæk på ryggen.

Når vi køber en ny rygsæk, forventer vi, at den skal følge os i mange år. Det er derfor ikke et sted, vi har lyst til at spare på kvalitet og komfort. Af samme grund har vi nøje udvalgt de vandrerygsække, du finder i vores sortiment, så du med sikkerhed finder en rygsæk, du vil blive glad for, og som holder til mange ture på fjeldet og i de danske skove.

Drager man afsted på vandretur, vil det ofte føre til mange kilometer med rygsækken på ryggen. Derfor er det vigtigt, at den sidder godt. Samtidig er det rart, hvis man har mulighed for at komme til de mest basale ting i rygsækken uden hele tiden at skulle stoppe op og have rygsækken af. Her er funktioner som lommer på hoftebæltet, Stow-On-The-Go remme til vandrestavene og sidelommer til drikkedunken guld værd.


Backpacker rygsæk til globetrotteren

Tager man et sabbatår efter gymnasiet eller orlov fra arbejdet for at rejse jorden rundt som backpacker, er rygsækken selvsagt essentiel. Den skal fungere som ens hjem i op til flere måneder, eller måske endda flere år for dem, der bliver bidt af livet som globetrotter. Det er ikke alle backpackere, der decideret vandrer med deres rygsæk på ryggen, og derfor er der ikke nødvendigvis samme høje krav til hoftesystem og vægt for backpackere, som der er for dem, der vandrer.

At vægten ikke er essentiel gør, at man kan vælge en lidt større og tungere rygsæk, hvis der er nogle ting, som man absolut vil have med, som ikke kan proppes ned i en rygsæk på 50 eller 60 liter.

Backpacker-livet involverer dog også en del flytransport, og derfor er det vigtigt, at prioritere en rygsæk, der kan overleve transportbåndenes skarpe tænder eller investere i en cargobag, der beskytter rygsækken under flyrejsen.


Rejsetasker til charterferien

Charterferier og rygsække går ikke nødvendigvis hånd i hånd – Men det burde de! Rygsækken er nemlig klart mere handy end den hårde og tunge kuffert, og så øger den muligheden for at få en række anderledes ferieoplevelser, når du er afsted. Rejser du med små børn, er det rart at have begge hænder fri til at binde snørebånd, pudse næse, samle ting op eller hvad der nu ellers måtte være behov for.

Dette gælder særligt i de proppede lufthavne og menneskefyldte storbyer, hvor det er en fordel af kunne holde de mindste i hånden, så de ikke bliver væk. Tager du en stor rygsæk med på ferien, har du samtidig mulighed for at opleve andre ting end blot den lokale strand. Fyld rygsækken med picnic-tæppe, drikkevarer og mad og begiv dig ud på eventyr.

Tager du et telt med, behøver du ikke engang at bekymre dig om at nå hjem til hotellet igen, inden det bliver mørkt – Du kan blot slå det op og slå lejr for natten, når du føler for det.


Barnebærestol til den aktive familie

Drømmer du om at komme på vandretur med familiens mindste? Så er en barnebærestol sagen! Du kan nemlig sagtens tage på tur med små børn, også selvom de måske ikke er gamle nok til at gå hele turen selv. Med en barnebærestol kan du tage på både weekendture og fjeldvandringer med familiens mindste, så de får friluftslivet ind med modermælken. Hvis du spørger os, kan det kun varmt anbefales!

Vil du have mere inspiration til ture med børn, så læs vores artikel Fjeldtur med børn – Sådan gør du.


Find en rygsæk, der sidder godt på dig

Uanset hvad du skal bruge din rygsæk til, er det vigtigt, at den sidder godt og behageligt på ryggen. Mange rygsække har i dag avancerede bæresystemer, hvor du kan justere afstanden mellem skulderstropper og hoftebælte og en masse andre småting hist og pist, som gør at rygsækken kan komme til at sidde perfekt på dig. Når du skal teste, om en vandrerygsæk sidder ordentligt på din ryg, er det vigtigt, at du prøver den med vægt i.

En tom rygsæk, eller en rygsæk der blot er fyldt ud med en dyne eller avispapir, giver dig ikke nogen idé om, hvordan den vil sidde, når den bliver fyldt med telt, kogegrej, liggeunderlag, proviant, tørt tøj og meget andet. Men frygt ej - når du køber en vandrerygsæk i vores webshop, er der 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager den, og du har derfor rigtig god mulighed for at få den prøvet grundigt af derhjemme, og eventuelt prøvepakke den med det grej, du forventer at skulle putte i den. Så længe rygsækken ikke har været udenfor eller fyldt med beskidte ting, kan du sagtens returnere den. Har du brug for hjælp eller gode råd til tilpasning og pakning af din vandrerygsæk, kan du også komme forbi en af vores mange butikker og få snak med vores ekspedienter.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du indstiller din rygsæk korrekt, kan du læse vores guide til indstilling af rygsæk.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker