Tilbehør

Selv den bedste rygsæk kan gå i stykker, og selv den største rygsæk kan blive for lille, hvis du gerne vil have alle dine ting med på samme tid. Derfor finder du her et udvalg af reparationsgrej og sidelommer til opgradering og reparation af din rygsæk og taske. Du finder også vandtætte rygsækovertræk og bagagebåndssikre cargobags, til når rygsækken skal med på flyrejsen, eller det står ned i stænger udenfor.

12 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Flag til rygsæk
  Flag til rygsæk
  19,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Straps 50cm 2stk
  Asivik Straps 50cm 2stk
  35,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Asivik Straps 75cm 2stk
  Asivik Straps 75cm 2stk
  40,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Asivik Straps 100cm 2stk
  Asivik Straps 100cm 2stk
  45,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Asivik Straps 150cm 2stk
  Asivik Straps 150cm 2stk
  50,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Thule Pack'n Pedal single styrbeslag
  Thule Pack'n Pedal single styrbeslag
  Special pris 84,50 kr Før 169,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Asivik Cargobag
  Asivik Cargobag
  169,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Fjällräven Kånken brystrem
  Fjällräven Kånken brystrem
  99,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Asivik Hiker sidelommer til rygsæk
  Asivik Hiker sidelommer til rygsæk
  99,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Fjällräven Luggage Tag, navneskilt
  Fjällräven Luggage Tag, navneskilt
  Special pris 159,50 kr Før 319,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Fjällräven Övik nøglering
  Fjällräven Övik nøglering
  Special pris 64,50 kr Før 129,00 kr
  Indlæser lager...
 12. Fjällräven Kånken brystrem
  Fjällräven Kånken brystrem
  99,00 kr
  Indlæser lager...

12 varer

pr. side
Faldende orden

Vandtætte rygsækovertræk

Uanset hvor og hvornår på året, du vandrer, er der en risiko for, at himlen åbner for sluserne, mens du er afsted. Er du ikke ordentligt forberedt, kan det sætte en stopper for det gode humør og i værste fald hele turen. En gennemblødt dunsovepose isolerer enormt dårligt og tørrer langsomt, og ender du med sådan en, kan du risikere, at du må vende om igen. Heldigvis er det nemt at holde sine ting tørre, når man er afsted. Du medbringer blot et vandtæt rygsækovertræk, som hurtigt kan trækkes ud over rygsækken, hvis det begynder at regne.

Vælger du en letvægtsversion, kan du sikre en vandtæt rygsæk med helt til ned under 100 grams ekstra oppakning. Rygsækovetrækket fungerer lige så godt på vandreturen, som når du er på vej på arbejde – De fås nemlig til rygsække i alle størrelser, både til 20-35 liters rygsække, 35-50 liters rygsække og 60-75 liters rygsække.


Cargobag til flyrejsen

Den danske natur er ualmindeligt skøn, men også temmelig flad. Derfor starter vandreeventyret for mange med en flyvetur, så de kan komme ud i et vildere terræn og få nogle anderledes naturoplevelser. Selvom man måske ikke skal langt væk, kan sådan en flyvetur være en hård omgang for rygsækken.

Rygsækkens remme og stropper er nemlig ikke super gode venner med lufthavnenes bagagebånd. En gang imellem sker det derfor, at en rygsæk ikke overlever turen, og uden en velfungerende rygsæk kan det blive en lang vandretur, når du når din destination.

Derfor kan du få en cargobag til din rygsæk, som i al sin simpelhed er en pose, der beskytter din rygsæk under flytransporten. Så kan du checke din rygsæk ind med ro i maven og forhåbentligvis sove lidt bedre på flyet, så du kan vågne op og være frisk og klar til nye eventyr.


Flag til globetrotteren

Ude godt, men hjemme bedst! Og derfor er det rart at medbringe en lille del af Danmark, når man drager ud i den store verden. Opgrader derfor din rygsæk med et lille Dannebrog-flag, så du kan skilte med din nationalitet, når du vandrer blandt franskmænd i Alperne, blandt nordmænd på Fjeldet og blandt alverdens nationaliteter på Pacific Crest Trail.

Det lille flag syes nemt på rygsækken og er så lille, at det også passer perfekt på jakken, bukserne eller hvad du nu ellers vandrer i.


Tip!
I flere af de amerikanske nationalparker og andre steder i verden er det muligt at få et lille stofmærke med områdets navn eller logo. Det kan være sjovt at samle mærker fra alle de steder, man har været og sy dem alle sammen på et tæppe, sin rygsæk eller noget andet, man altid har med sig, når man vandrer – Det kan give anledning til nogle sjove samtaler med de andre vandrere, man møder på sin vej.


Stropper til oppakning og andet

Hold styr på det flyvske liggeunderlag eller lad pakposen til soveposen blive hjemme ved at bruge nylonstropper til at holde dine ting sammenfoldede. Nylonstropperne er praktiske til, når du skal pakke, eller hvis du ønsker at komprimere nogle af dine ting. De er også perfekte til Trangia-sættet, bagagebæreren på cyklen og til at binde snobrødspindene sammen i skuret.


Tip!
Vil du gerne ligge tæt med kæresten, når I er på tur kan I bruge fire stropper til at spænde jeres liggeunderlag sammen. Spænd blot to stropper om hvert underlag og lad dem samles på midten.


Se mere i vores store guide til liggeunderlag.


Sidelommer – Den billige vej til en større rygsæk

Synes du, at pladsen i din Asivik Hiker rygsæk er blevet lidt trang? Så tøv en kende, før du investerer i en helt ny rygsæk. Hiker rygsækkene kan nemlig opgraderes med et sæt sidelommer, der giver 4 liter ekstra på hver side af rygsækken. De i alt 8 liter ekstra svarer til det, der kan være i en halv Kånken rygsæk, så det er helt klart værd at komme efter - Især hvis alternativet er at bebyrde pengepungen og miljøet med en splinterny rygsæk.

Sidelommerne er også gode, hvis du blot ønsker lidt mere orden på dine sager. Det kan nemlig være meget nemmere at finde tingene i de små lommer end i det store hovedrum i rygsækken, så selvom rygsækken måske ikke er fyldt helt ud, kan sidelommerne stadig være en god investering – Særligt fordi de ikke vejer mere end 175 gram per par.


Spænder og grej til reparation

Når man køber et godt stykke grej, vil man gerne have, at det holder i mange år. Det samme gælder for rygsække. Desværre sker det dog en gang imellem, at der bliver trådt på et spænde eller en skarp gren eller kniv får skåret en flænge i rygsækken. Heldigvis er der hjælp at hente! Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af reservedele til rygsækken, heriblandt stikspænder, brospænder, snorelåse og webbingbånd.

Er det derimod stoffet på rygsækken, der er skredet i svinget, kan du købe forskellige reparationslapper, der også fungerer til blandt andet telte, soveposer og jakker - Og hvad der nu eller kunne finde på at gå i stykker på turen. Derudover finder du sysæt, der kan klare nogle af de større reparationer – Og selvfølgelig gaffa, der i de fleste tilfælde kan fungere som en fin lappeløsning, indtil du kommer hjem igen og kan få repareret rygsækken ordentligt.


Husk!
Reparationsgrej er som førstehjælpsudstyr til din rygsæk, og selvom det måske vejer et par gram ekstra i oppakningen, så er det virkelig surt at undvære, hvis først uheldet er ude, og du sidder midt ude i ingenting på det norske fjeld.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker