Punge og pengekatte

Hold styr på pengene med en praktisk pengekat eller pung til mænd og kvinder. Find en slidstærk kortholder pung til hverdagen eller smart pengeopbevaring til ferien. Se alle vores smarte kortholdere og punge til mænd og damer, her.

6 varer

pr. side
Stigende orden
 1. 506152.jpg
  Osprey Stealth Waist Wallet
  89,50 kr Før 179,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Patagonia Zippered Pouch, P-6 Fitz Roy
  Patagonia Zippered Pouch, P-6 Fitz Roy
  119,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Asivik Neck Wallet
  Asivik Neck Wallet
  89,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Patagonia Small Zippered Pouch, Fits Roy Skies
  Patagonia Small Zippered Pouch, Fits Roy Skies
  79,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Patagonia Zippered Pouch, Stop the Rise
  Patagonia Zippered Pouch, Stop the Rise
  119,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Asivik Waist Wallet
  Asivik Waist Wallet
  79,00 kr
  Indlæser lager...

6 varer

pr. side
Stigende orden

Punge til mænd og kvinder i høj kvalitet

Hold styr på dine penge med den helt rigtige pung. Her finder du alle typer pengeopbevaring og punge til mænd og kvinder i høj kvalitet. Det spiller nemlig en rolle, hvilke designvalg i forhold til materialer og funktion, der er blevet taget. Om du leder efter en skøn pung til kort, der kan følge dig hver dag eller en let pengekat, der kan agere pung og bank på rejsen – så har vi et eksemplar, der passer til dine behov.

 • Vælg en lille pung til mønter fra Patagonia
 • Køb en kortholder pung til mænd i lækkert kernelæder
 • Beskyt dig mod tyve med en mavebælte pung
 • Husk en smart pengekat på rejser til udlandet

Funktion kommer først, når vi udvælger punge til mænd og kvinder. Det nytter ikke noget, at materialerne er af dårlig kvalitet og går i stykker. Hverken finansielt eller for miljøet. Jo længere du bruger din pung, jo bedre er ressourcerne brugt. Du har heller ingen gavn af en tung pengekat, der gør for meget opmærksomhed på sig selv under en lys t-shirt. Vi vælger altid med omhu og fokus på behov og funktion. Og du kan snildt finde en stilren pung til både dame og herre.


Vælg en smart kortholder pung til hverdagen

Hvorfor spilde plads i lommen eller tasken på en overdimensioneret pung? Det er alligevel så sjældent, at du har et væld af mønter og sedler, som du skal holde styr på. Nok er kontanter er en uddøende race, men det er kreditkort ikke – Ikke endnu i hvert fald. Derfor kan du selvfølgelig finde en smart og slidstærk kortholder pung i vores sortiment. Find en smart lille pung til kort, gavekort, visitkort og medlemskabskort.*

 • Vælg en pung med god plads til kreditkort og andre kort
 • Vælg en pung i slidstærkt materialee, så du kan bruge den i mange år
 • Vælg en pung, der ikke er for stor eller tyk til at have i lommen

Vil du køre en minimalistisk og klassisk stil, kan du vælge en Fjällräven kortholder og pung, der er lavet i vegetabilsk garvet læder. Her er der ikke nogle dikkedarer. Der er fint med plads til sedler, kort og visitkort. Størrelsen passer perfekt til en lomme. Materialet er super slidstærkt og bliver kommer bare til at se federe ud af, at du bruger den og lidt patina. Husk at vende dine kort, så tallene ikke imprintets i læderet for alle at se.


Husk en god pengekat og en lille pung til mønter på rejsen

Du har lige været nede og hæve kontanter til resten af turen. Der er fyldt med mennesker, og nu går du svedende rundt med konvolutten i din rygsæk. Du føler dig som et omvandrende dollartegn. En pengekat eller tyndt mavebælte kan tage lidt af presset af. Hæng den om halsen eller spænd den om livet under din skjorte eller trøje. Så har du altid øjne på og en god fornemmelse af, hvor pengene er, og der er begrænset adgang for langfingrede lommetyve.

Undgå tyveri på turen

 • Brug en lys pengekat til at opbevare pas og større beløb, så du altid har identifikation og penge på dig.
 • Suppler med en lille pung, der kan opbevare sedler og mønter til små daglige indkøb.
 • Flyt kun penge fra pengekatten over i pungen steder, hvor andre ikke kan se dig.

Vælg en pengekat lavet i en praktisk, neutral farve, der kan bæres under lyse skjorter og t-shirts. Materialet skal være let, så den ikke tynger din nakke. Skal børnene også kunne have den på, uden at den hænger neden for t-shirtens kant, så sørg for at den også justerbar rem. Vælg en vandtæt pengekat til dine sedler og pas, hvis du skal ud vandre i regnskoven eller på kanotur. Se også vores drybags eller vandtætte rygsække.

Tag en lille pung med, så du har et sted til mønter og sedler. Del alle pengene op, så du har lidt i din pung, lidt i din pengekat og lidt i pengeskabet eller godt gemt i en taske på værelset. Så er der en mindre chance for, at alle de store sedler bliver spottet i pungen ved betaling, og alt bliver stjålet på én gang.


Alternativ pung – brug et mavebælte

Måske gider du ikke have en pengekat om halsen. Det kan være for varmt eller bare ikke din stil. Så kan du heldigvis bruge et mavebælte. Du kan bære den i buksekanten oven på dine underbukser. Der er let adgang og mindre sandsynlighed for, at andre kan se den igennem dit tøj. Skal du bruge et mavebælte som pung på ferien, kan du vælge en Osprey Stealth Waist pung med en indvendig RFID-blokeret lomme, som beskytter dit pas og dine kreditkort fra at blive misbrugt af tyve med scannere.

Du kan også opbevare dine store sedler og pas i en bæltetaske, hvis risikoen for lommetyve ikke er så stor. Sørg for at vælge en bæltetaske med en lynlåslomme i den side, der vender ind mod kroppen – det gør lommetyvenes arbejde betydeligt sværere.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker