Skuldertasker

Få fingrene i en slidstærk og funktionel skuldertaske til mænd og kvinder. Vælg mellem smarte skuldertasker med høj bærekomfort, smarte tote bags og retro muleposer. Drop plastikposerne med en god skuldertaske eller indkøbsnet.


7 varer

pr. side
Stigende orden
 1. 510180.jpg
  Patagonia Ultralight Black Hole Sling Bag, 8 ltr.
  399,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Patagonia Market Tote P-6 Logo
  Patagonia Market Tote P-6 Logo
  199,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Fjällräven Pocket skuldertaske
  Fjällräven Pocket skuldertaske
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 4. 507530_3.jpg
  Millican Tinsley Tote Pack 14 ltr.
  899,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Millican Tinsley Tote Pack 14 ltr
  Millican Tinsley Tote Pack 14 ltr
  899,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Fjällräven Vardag Totepack
  Fjällräven Vardag Totepack
  749,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Patagonia Market Tote, Alpine Icon
  Patagonia Market Tote, Alpine Icon
  199,00 kr
  Indlæser lager...

7 varer

pr. side
Stigende orden

Vælg en brugbar skuldertaske af god kvalitet

Lad være med at nøjes med en almindelig skuldertaske. Du (og miljøet) fortjener så meget bedre. Hos Spejder Sport kommer funktion og miljø først, når vi udvælger de bedste skuldertasker. Jo mere anvendelig en taske er, jo mere kommer den dig til gode. Er slidstyrken tilmed høj, og er der tager højde for miljøet i produktionen, så er det bare op til dig at drage nytte og slide den op. Hos Spejder Sport finder du:

 • Fede skuldertasker
 • Slidstærke indkøbsnet i stof
 • Smarte tote bags
 • Neutral sort skuldertaske
 • Muleposer i høj kvalitet


Kom forbi en af vores butikker, hvis du gerne vil have din kommende skuldertaske mellem hænderne inden, du køber den. Vores ansatte vil med glæde rådgive dig, så du køber det helt rigtige første gang. Du er også mere en velkommen til at ringe til Kundeservice, der sidder klar alle hverdage mellem 10-15. Når du handler online får du fri fragt på køb over 198 kr, og du har selvfølgelig hele 30 dage til at sende varer retur, hvis du ombestemmer dig.


Find den rigtige taske til dine behov

Er du typen, der aldrig har lommer store nok til alt dit tingeltangel? Eller ønsker du nemmere adgang til pas og pung, når du rejser med rygsæk? Så kan det være en Fjällraven pocket skuldertaske være noget for dig. Den er lille, let og kommer ikke i vejen, når du er på farten.

Mangler du en fed tote bag, som du lige kan smide dine ting, en trøje og drikkedunk i, inden du skal ud af døren? Vi fører altid smarte muleposer og tote bags fra Patagonia. De er lavet i slidstærke, økologiske og genanvendte materialer – så du sparer miljøet for meget mere end plastik, når du bruger den som indkøbsnet i stedet for at købe plastikposer. De gør det lettere at finde en fed mulepose med tryk, som man ikke er træt af efter et år eller to.

Et helt nyt skud fra stammen er Patagonias one shoulder skuldertaske til mænd og kvinder. En skuldertaske er måske så meget sagt. Måske er det rettere en hybrid mellem en bæltetaske og rygsæk. Snup en skudlertaske til din mand, far eller bror, det er en oplagt gaveidé. Uanset, hvad du vil kalde den, så er det intet mindre en genistreg! Den er ultralet og genial på ture, hvor man bare har brug for penge, kamera og vand. Genialt indslag – uanset om du skal ud at shoppe, på storbyferie eller vandre.


Se den fede Patagonia skuldertaske til mænd og kvinder:Brug bæredygtige skuldertasker og muleposer

Forsøger du også at nedbringe brugen af plastik? Så er indkøbsposerne et godt sted at starte. Heldigvis behøver du ikke at lede længe for at finde et godt alternativ til plastikposerne. En god rummelig tote bag eller mulepose kan hurtigt agere indkøbsnet og på den måde både spare dig og miljøet for plastikken. Afholder du fra at vaske indkøbsnet i stof og ender du med at slide den op, så er det endnu bedre.

Du kan snuppe en fed mulepose med tryk fra Patagonia til indkøb og hverdagens små gøremål kan – hvis du da ikke allerede har en. Deres skuldertasker (eller muleposer om man vil) er syet i overensstemmelse med Fair Trade i slidstærke materialer, så du kan få glæde af dem i mange år. Og deres skuldertasker i canvas af selvfølgelig lavet af 100% økologisk bomuld. De har tilmed syet en lille lomme til de vigtigste sager, så du hurtigt kan finde mobil, pung og nøgler.

Fjällräven har også lavet en række skuldertasker, der ikke kun sparer miljøet for plastik, men som også ser brandgodt ud. De er lavet i Fjällrävens G-1000 HeavyDuty Eco materiale, der er en ekstra kraftig version af det ellers meget slidstærke G-1000 stof. Eco-versionen af G-1000 stoffet består af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld, og du får derfor en miljøvenlig indkøbsnet, der kan bruges i mange år. På grund af det lækre design fungerer sådan en skuldertaske lige så godt som en hverdagstaske til computeren eller sportstøjet, som den gør til varerne fra supermarkedet.

Se Fjällräven värdag tote bag her:

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker