Bergans Lilletind Barnebærestol

DKK 1.799,00
På lager

Tag familiens mindste med på tur

Lilletind giver hele familien mulighed for at komme på tur. Barnebærestolen fra Bergans kan indstilles, så både mor og far kan bære. Tag bærestolen med på fjeldet i sommer eller gennem gaderne i en europæisk storby.

Lilletind har justerbar ryglængde. Dette sikrer, at både mor og far kan bære stolen. Uanset, hvordan ryglængden justeres, sidder barnet i samme højde i forhold til den voksne. Med en 5-punkts sele samt fodstøtter, sidder barnet godt og sikkert i stolen. Sædehøjden kan justeres alt efter barnets størrelse.
Både ryg, skulderremme samt hoftebælte er godt polstret. Sidstnævnte er anatomisk formstøbt. Bærestolen har aftagelig hvilepude til brugerens hoved.

I bunden af stolen findes en støtteplade. Denne giver stabilitet, når stolen står på jorden, og barnet skal sættes i eller tages op. I toppen findes en integreret skærm. Denne kan skærme mod sol og r
Varenummer:503943

Tips til ture med småbørn

At have små børn med på tur er utroligt berigende, men det er også noget, der kræver en god del forberedelse og forbehold. Vi har samlet vores bedste tips til, hvordan du får success på turen med de små til dig. Læs vores tips og tricks til fejldtur med små børn her.