Bergans Soleie bukser (NavyBlue), herre
Før musen henover billedet for at zoome

Bergans Soleie bukser (NavyBlue), herre

DKK 499,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505535_1004
Bergans Soleie Pants er med sin gode pasform et godt valg til dig, der vil have minimalt vægt at bære rundt på. Den er også et godt valg, hvis du skal ud at rejse og vil have minimalt, men teknisk godt undertøj med dig.

Soleie bukserne er lavet i 100% merinould, et materiale der regulerer varmen. Buksen sørger for at varme, når det er koldt, og køler dig, når det er varmt. Derudover vil ulden også have en varmende effekt, selvom det er blevet vådt.
Buksen er perfekt under skalbuksen en kold dag på skibakken eller blot som lange lune underbukser på de kolde vinterdage. I vintermånederne vil Soleie Pants tjene dig, både i hverdagen på cyklen til og fra arbejde, når hunden skal luftes, eller ved stillestående aktiviteter som en fisketur i weekenden.

Soleie underbukserne er syet med flade sømme, så der ikke er noget, der sidder og generer, når du er aktiv og på farten.

Den bløde merinould er naturligt antibakteriel, dvs. at svedbakterier ikke kan vokse i fibrene. Dette giver minimal lugt selv efter lange dage på skiløjperne.

Detaljer:
• Flade syninger, som ikke generer
• Materiale: 100% merinould
• Vægt: 148 g. (str. L)
• Farve: Navy / Timothy Green

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse