Bergans Soleie Zip trøje (TimothyGreen), herre
Før musen henover billedet for at zoome

Bergans Soleie Zip trøje (TimothyGreen), herre

DKK 599,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505536
Bergans Soleie Zip er en blød og komfortabel langærmet merinouldsbluse med høj krave og kort lynlåsåbning ved halsen. Den er med sin gode pasform et godt valg til dig, der vil have en smart og funktionel langærmet uldbluse og samtidigt vil have minimal vægt at bære rundt på.

Blusens høje krave holder kulden ude og varmen inde. Lynlåsen ved halsen kan lynes ned for ventilation.

Du får her en helårsbluse med høj krave i 100% merinould, som med sine varmeregulerende egenskaber sørger for at varme dig, når det er koldt, og køle dig, når det er varmt. Derudover vil ulden også have en varmende effekt, selvom det er blevet vådt.

Den er lavet til brug i alt slags vejr - sommer som vinter. Brug den alene om sommeren, når aktiviteten er høj eller til lag-på-lag-princippet, når vinterens lave temperature trænger sig på.

Blusen er perfekt som ekstra lag under skijakken en kold dag på skibakken eller blot som en dejlig varm langærmet bluse på de kolde vinterdage. I vintermånederne vil Soleie Zip tjene dig både på hverdagens cykelture til og fra arbejde, når hunden skal luftes, eller ved stillestående aktiviteter som en fisketur i weekenden. På de kølige sommerdage, kan du bruge blusen alene, eller som trøje ud over en t-shirt.

Soleie Zip er syet med flade sømme, så der ikke er noget, der sidder og generer, når vinterens eventyr skal udleves.

Merinoulden er naturligt antibakteriel, dvs. at svedbakterier ikke kan vokse i fibrene. Dette giver minimal lugt selv efter lange dage på skiløjperne.

Detaljer:
• Flade syninger, som ikke generer
• Materiale: 100% merinould (150 g/m2)
• Vægt: 189 g. (str. L)
• Farve: Timothy Green
Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Bestil julegaver senest d. 20. december kl. 12. Så leverer vi inden jul.

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse