Black Friday i Spejder Sport

På Black Friday den 29. november 2019 holder vi tilbudsfest i Spejder Sport, hvor vi skruer drastisk ned for priserne i vores butikker og webshop.

Vilde Black Friday tilbud 2019


Vores ekstraordinære Black Friday-tilbud 2019 ovenfor kan købes både i vores butikker og webshop, men kun fredag den 29. november og kun så længe lager haves. Dog ikke i Spejder Sport Magasin.

Vil du være blandt de første til at handle i webshoppen, kan du melde dig ind i vores kundeklub og få besked, så snart tilbuddene er aktiveret.

Hvad er Black Friday?


Black Friday er et amerikansk tilbudsfænomen, der løber af stablen fredagen efter Thanksgiving, som hvert år falder på den fjerde torsdag i november. Det betyder, at Black Friday hvert år ligger på den fjerde fredag i november. Fænomenet kom til Danmark i 2013 og fik for alvor sit gennembrud i 2015, hvor rekorden for største handelsdag i dansk historie blev slået. Siden da er fænomenet blevet mere og mere udbredt.

Vi holder også Cyber Monday


For at det ikke skal være løgn, så holder vi også Cyber Monday. Men hvad pokker er det nu? Cyber Monday er, ligesom Black Friday, et koncept, vi har taget til os fra USA. Cyber Monday er tiltænkt den helt store online handelsdag, hvor der er masser af penge at spare på online handel. Cyber Monday ligger altid mandagen efter Black Friday, og dagen falder derfor i år den 2. december.
Vi vil løbende løfte sløret for, hvordan vi kommer til at holde Cyber Monday, så hold øje med vores Facebookside og shop eller meld dig ind i vores kundeklub, hvor du er først til at modtage de vilde tilbud.

Shop nemt hjemme fra sofaen


Vil du sikre dig de Fjällräven bukser, du har drømt om, siden du startede som juniorspejder, eller vil du hive julegaverne billigt i hus, skal du sidde klar ved tasterne, når klokken slår tolv natten til den 29. november.
Vores tilbud gælder nemlig ikke kun i vores butikker, men også på vores webshop. Her kan du, som altid, sidde derhjemme i ro og mag, mens du går på tilbudsjagt på hjemmesiden.

Kig forbi en af vores butikker


Vil du gerne nyde din nattesøvn, i stedet for at holde dig vågen til midnat, kan du i stedet vælge at møde op i en af vores butikker for at mærke på produkterne og få en god snak om tips og tricks.
Vi har butikker over hele landet, så du kan finde en Spejder Sport, der er tæt på dig. Kig forbi os i København, Rødovre, Taastrup, Lyngby, Hillerød, Næstved, Roskilde, Odense, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Herning, Horsens, Koldning, Vejle og Viborg.
Hold øje her på siden, når vi offentliggør vores Black Friday åbningstider.

Hele dagen igennem sørger vi for, at der er gode tilbud både i butikkerne og på webshoppen, så du kan shoppe præcis, som det passer dig, men uanset hvordan du vælger at gøre dine Black Friday indkøb, så husk at være hurtig - de skarpe tilbud gælder kun så længe lager haves, og der er ofte rift om dem.

Hurtig levering som det passer dig


Som altid giver vi fragten, hvis du bestiller for over 499 kr. Køber du for mindre, får du fragten fra kun 19 kr. Om du vil have leveret til din egen adresse, en GLS pakkeshop eller et PostNord udleveringssted, er op til dig. Du kan læse mere om vores leveringsbetingelser her.
Du har også mulighed for kvit og frit at afhente din bestilling i din nærmeste Spejder Sport butik. Så kan du samtidig få en masse inspiration og gode tips med på vejen, når du henter din pakke.

Hos Spejder Sport har vi altid hurtig levering, så du kan have din pakke i hånden inden for kun tre dage. Så er du klar til at springe en tur i skoven med dit nye gear allerede næste weekend!

Køb julegaverne i november og undgå julestress


Vi kender alle den voldsomme trængsel og alarm, når de sidste julegaver skal købes sidst i december. Ved at købe dine julegaver på Black Friday, slipper du for besværet op til jul og kan nyde højtiden med familien i ro og mag.
Hos Spejder Sport finder du ikke kun kvalitetsgrej til outdoor-mennesket, men også alt fra udstyr til vinterens skiture, lækre sko og støvler til hverdagsbrug, gear til cyklen, toiletartikler og meget mere. Du kan derfor finde julegaver til hele familien i vores sortiment.

Tag et kig i vores webshop inden d. 29. november og bliv inspireret - Så er du klar, når Black Friday bliver skudt i gang. Skulle du være så heldig juleaften at få to af det samme produkt, eller er størrelsen eller farven forkert, kan ting, der er købt på Black Friday selvfølgelig også byttes efter jul.

Hvorfor Black Friday i Spejder Sport?


Vi synes, der er mange gode grunde til, at du bør kigge forbi din lokale Spejder Sport eller vores webshop d. 29. november. Vi har nemlig et af de største udvalg af outdoor-produkter på det danske marked, som byder på brands som Fjällräven, Osprey, Patagonia og Salomon samt vores eget mærke, Asivik.

Friluftsliv er næsten gået hen og er blevet den nye nationalsport i Danmark, og det kan vi godt forstå! Mange søger ud i naturen og dyrker eventyret som sport. Der bliver gearet op på udstyr og gearet ned på hverdagsstress.

Noget af det, der er særligt fedt ved friluftsliv er, at det kan gøres på lige så mange måder, som der er mennesker på jorden. Nogle dyrker det ekstreme med minimalistisk udstyr og overlevelsesture, mens andre dyrker det komfortable med glamping-telte og luksusmad. Og det gode er: Intet er mere rigtig eller forkert end det andet!

Vi håber, at flere og flere vil lægge iPad'en fra sig og komme ud i naturen - bare en gang imellem - for den har så meget smukt at byde på.

For dem der tænker, at det er dyrt at komme i gang med friluftslivet, fordi der kræves en masse udstyr, er  Black Friday og Cyber Monday en oplagt mulighed for at få hevet noget af basisudstyret hjem uden at tømme pengepungen helt. Og går du efter vores Asivik-produkter, får du i den grad en lækker kvalitet til fornuftige priser.

Husk, at du som altid er velkommen til at spørge en af vores dygtige medarbejdere, hvis du er i tvivl om, hvilket udstyr du bør starte med at investere i.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder