Asivik liggeunderlag

Sov lunt og behageligt i naturen med et Asivik liggeunderlag. Vi har sørget for den bedste kvalitet til prisen med fokus på god isolering og komfort.

Læs mere

Filter

Derfor er underlaget vigtigt for din søvn

En lun nat under stjernerne og med træer omkring dig er det hele værd i oplevelser. Særligt hvis du også kan vågne veludhvilet op. At sove godt i naturen er dog ikke en garanti. Du har blandt andet brug for et tørt sted at søge ly, en varm sovepose og ikke mindst et behageligt liggeunderlag at sove på. Sidstnævnte er det sidste touch, der giver dig en skøn liggekomfort og beskytter dig mode kulde fra den jord, du skal sove på.

Dette er heldigvis nogle krav, som Asivik formår at leve op til. I flere generationer har det danske mærke nemlig designet essentielt og praktisk udstyr til en overlevelse i naturen. Det betyder blandt andet produkter, der holder til at blive brugt, høj funktionalitet og den bedste kvalitet til prisen. Friluftsliv skal nemlig være tilgængeligt for enhver. Når du besøger vores udvalg af Asivik-produkter, kan du altså se frem til:

  • Din primære beskyttelse mod underlagets kulde
  • Forskellige R-værdier til sommer, 3-sæsoner og vinter
  • Høj kvalitet med blandt andet en blød skumkerne og et stærkt ydermateriale

Du kan blandt andet kigge på vores oppustelige liggeunderlag fra Asivik Camp serien. Alle Asivik-underlag er fremstillet i forfinede materialer og med konstruktionsteknikker udviklet gennem årene. Det vil sige høj komfort og isolationsevne. Da selv de bedste underlag kan punktere, har vi også sørget for, at der medfølger en lille lomme med lappegrej, når du bestiller et Asivik liggeunderlag.

Alle disse fordele betyder, at du dermed kan komme ud på mange vidunderlige vandreture uden behov for at købe nyt grej hver gang. Det eneste, du skal gøre, er at vælge de rigtige mål, vægt og R-værdi. Se hvordan i vores guide om at vælge liggeunderlag, og find det rette underlag her på siden eller i en af vores butikker.

Dette bør du tjekke før køb af liggeunderlag

Selv en god sovepose kan komme til kort, hvis du ikke er isoleret godt mod kulde fra jorden under dig. Det gælder også, selvom du sover i en hytte eller i et shelter. Du trykker nemlig soveposen flad. Og det, der varmer i soveposen, er den luft, som indholdet er i stand til at binde. Hvis du ikke supplerer soveposen med et tilsvarende isolerende underlag, så vil du altså fryse, når det er koldt.

Heldigvis er der flere valgmuligheder inden for liggeunderlag. Helt overordnet findes der tre typer: skumunderlag, selvoppustelige liggeunderlag og oppusteligt liggeunderlag. Her er det vigtigste, at du kigger på vægt, hvor nem den er at pakke, dens isoleringsevne, tykkelsen og hvordan du fylder liggeunderlaget op. For at vælge den rette bør du derfor tænke over, hvor langt du skal bære på liggeunderlaget, hvor let du fryser, og hvor nemt den skal gøres klar samt pakkes ned igen.

Tjek også altid længden og bredden. Så sikrer du dig, at liggeunderlaget passer til din krop. Generelt er ventilen i liggeunderlag fra Asivik også større end hos de fleste andre mærker. Dette giver en bedre luftgennemstrømning, så underlaget puster sig hurtigere op, og at du har lettere ved at pakke det sammen igen.

For eksempel kan Asivik Camp 5.0 foldes på midten, inden du pakker den ned i den medfølgende pose. Det gør, at den fylder væsentligt mindre i rygsækken. Går det for langsomt, kan du tilkøbe en af vores smarte pumper. Så bliver du let fri for at give dit liggeunderlag mund-til-mund. Og den plads, som en pumpe optager i rygsækken, er ofte den ekstra vægt værd.

Find hele vores sortiment af liggeunderlag her.

Hyppige spørgsmål om liggeunderlag fra Asivik

Hvorfor købe et Asivik liggeunderlag?

Der er flere fordele ved vores liggeunderlag. Hos Asivik er der nemlig liggeunderlag, der dækker alle behov – uanset om du ønsker en i letvægt eller en luksusmodel. Blandt andet er der fokus på højt komfortniveau, en god isoleringsevne og forskellige størrelser samt vægte. På den måde kan du finde den helt rette til dit behov og budget.

Er Asivik liggeunderlag oppustelige?

Du har mulighed for både at vælge selvoppustelige og oppustelige liggeunderlag fra Asivik. Vi har nemlig forskellige modeller til forskellige behov og størrelser. Bemærk dog, at skummet puster underlaget op til cirka 70 procent af den maksimale tykkelse. Resten kræver et par pust med munden eller en pumpe.

Har Asivik liggeunderlag en god komfort?

Der er god mulighed for at få et af vores liggeunderlag med god komfort. Du skal blot vælge den rette til din rejse og dit behov. Nogle af vores modeller er for eksempel med en strækbar og blød yderside, der hverken suger skidt eller vand til sig. Det giver et meget komfortabelt liggeunderlag, der er velegnet til camping, som gæsteseng og lignende.