Vi var fem personer afsted fra tors-søn. Alt inklusive betalte vi
2.631 kr. per person for turen. Budgettet for en forlænget weekend på ski i Vrådal så sådan her ud i vores tilfælde:
Benzin: 700 kr.
Færge: 3955 kr. (inkl. bil, frokostbuffet og sæde på hjemrejsen)
Liftkort per person: 800 kr.
Hytte: 3500 kr.
Mad: 1000 kr.
Vores tilvalg på færgenFærgeoverfarten med
Color Line udgjorde en pæn post i budgettet, og det er også dyrt at sejle. Vores pris blev forhøjet, fordi vi valgte vi at spise frokost i buffetrestauranten, hvilket kostede 211 kr. per person inkl. drikkevarer. Det var der imidlertid ingen af os, der fortrød, for det var virkelig en oplevelse med alt i Seafood og meget fra det nordiske og engelske køkken.
Udover en lækker frokost på udrejsen, købte vi et sæde på vej hjem til 80 kr. per person, hvilket også var prisen værd, da sæderne kunne lægges så langt ned, at det var komfortabelt, når vi først sejlede med færgen 22.15.
Liftkort og leje af skiVi betalte 800 kr. per person for liftkort i tre dage og havde vores eget skiudstyr med. Hvis du ikke selv har ski og støvler, kan det selvfølgelig også lejes i Vrådal. Det er faktisk forholdsvis billigt, og du kan leje ski i tre dage for 500 kr.
Læs mere om priser, leje af udstyr, skiskole og live webcam med den aktuelle vejrsituation på alpin.no
Mad med hjemmefra Maden, vi spiste i Norge, havde vi med hjemmefra i køletasker, så vi kunne lave mad selv og holde udgifterne nede. Både råvarer og det at spise ude er jo, som bekendt, en dyr fornøjelse i vores kære naboland.
Et andet godt tip til at spare nogle penge er at brygge kaffe i hytten og tage den med på dagens tur i en god termokande. I en ordentlig en af slagsen, kan kaffe snildt holde sig varm til langt ud på eftermiddagen. Jeg havde f.eks. min
GSI Microlite termoflaske med, og den gjorde et fremragende stykke arbejde.
Jeg håber, at du også har fået mod på at tage op og stå på ski i Vrådal - jeg skal i hvert fald derop igen!
Rigtig god skiferie 😊