Blundstone 530 Classic støvler, junior
Før musen henover billedet for at zoome
Blundstone 530 Classic støvler, junior
Blundstone 530 Classic støvler, junior
Blundstone 530 Classic støvler, junior

Blundstone 530 Classic støvler, junior

DKK 799,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 504155
Blundstone 530 er en juniorudgave af den klassiske læderstøvle, der bruges af alt fra hipstere til australske minearbejdere.

Blundstones er kendetegnet ved slidstyrke, god pasform og et stilrent design, hvor de funktionelle egenskaber i sammenhæng med designet, gør støvlerne anvendelige i næsten enhver sammenhæng. I dag bruges støvlerne derfor både af storbyens hipstere, australske minearbejdere og til en gåtur i den danske efterårsskov.

De trofaste brugere der ikke vil undvære deres ”Blunnies” når efteråret glider over i vinteren, opgraderer bare støvlen med et par varme uldsokker, og får på den måde et par støvler, som holder hele året.

Den klassiske Blundstone-støvle er bygget til at holde i mange år. Ydersålen tåler temperaturer op til 140°C. Yderlæderet er modstandsdygtigt mod både olie og syre.

For at gøre det enkelt og nemt at få støvlerne af og på, er de i siderne forsynet med elastiske bånd på begge sider af vristen.

Den lette og bekvemme konstruktion giver en fremragende komfort, der sammen med støvlernes høje kvalitet gør dem til en trofast følgesvend som holder i årevis.

Detaljer:
• Slidstærk og let juniorstøvle
• Varmebestandige såler der giver godt greb
• Modstandsdygtige mod syre og olie
• Gummibånd på begge sider af anklerne gør det nemt og bekvemt at smutte i støvlerne
• Ydermateriale: læder
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse