Bøger om outdoor og friluftsliv

I Spejder Sport ved vi, at glæden ved at skulle på tur starter allerede i planlægningsfasen, og gerne med en god bog eller opslagsværk ved hånden.

Derfor udvælger vi nøje vores bøger om outdoor og friluftslivet, så du kan få masser af inspiration til spændende ture, lære nye knob, afprøve nye madopskrifter eller bare drømme dig langt væk på store eventyr med gribende rejsefortællinger.

Bøger for enhver smag

Findes der noget bedre end at fortabe sig i en bog om lige netop dit yndlingsemne eller din nye outdoor-passion? Uanset om du er til klassisk friluftsliv, madlavning i det fri, vandring, cykling eller bushcraft, så har vi en bog, du kan nørde igennem med både før, under og efter din tur.

I Spejder Sport finder du bøger inspiration til nye ruter, få gode tips til seværdigheder både herhjemme og i udlandet og ikke mindst få et væld af gode turfifs, så du slipper for at skulle gøre dig alle erfaringerne selv.

Mange af bøgerne vil sikkert også få en fast plads på kaminhylden, da de nemt kan bruges som gode opslagsværker. Hvilken bog mangler du?

Skriv dine oplevelser ned undervejs

Selvom de flest af os har en smartphone med notefunktion i dag, så er der altså noget hyggeligt ved at pakke den lidt væk på turen skrive dagens oplevelser ned på gammeldags manér – på papir.

Med blok og pen i lommen kan du hurtigt grifle de tanker ned, der opstår på farten, eller når alt ånder ro og idyl, og du sidder og kigger på flammerne fra bålet, eller skyerne der spejler sig i skovsøen.

Måske møder du nye venner fra hele verden på f.eks. din Camino vandring, hvor din telefon er gemt langt væk, men hvor du stadig gerne vil hooke op med dem på de sociale medier, når du kommer hjem.

Her er det smart med en blok og en kuglepen, der kan modstå ethvert klima uden at give op. Rite in the Rain er derfor oplagt at have med på tur, uanset om du skal fiske, dykke eller bare være afsted i regn og slud.  

Nye bogtitler og bøger på tilbud

Du kan nemt få besked, når vi får nye spændende bøger på hylderne, eller når der er penge at spare i forbindelse med gode tilbud.

At du skal gøre er at melde dig ind i Spejder Sports kundeklub. Det er ganske gratis, og så er du blandt de første, der får nys om vores tilbud og nye varer, ligesom du årligt vil modtage diverse rabatkoder og blive inviteret til kundeklubaften med attraktive rabatter.    

Meld dig ind i kundeklubben her
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder