Børnebukser

Vandtætte bukser til regnvejrsdage og skiture, praktiske vandrebukser til spejderlejren og shorts til sommerhalvåret – Alt det og meget mere finder du i vores udvalg af bukser til børn. Alle vores bukser er udvalg med tanke på, at de skal bruges til leg og friluftsliv, og de holder derfor til lidt af hvert.

13 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Bergans Kjerag buks, børn
  Bergans Kjerag buks, børn
  299,50 kr Før 599,00 kr
 2. Asivik Rain bukser, børn
  Asivik Rain bukser, børn
  349,00 kr
 3. Fjällräven Vidda bukser, junior
  Fjällräven Vidda bukser, junior
  849,00 kr
 4. Asivik Trekking Zip-off bukser, junior
  Asivik Trekking Zip-off bukser, junior
  549,00 kr
 5. Asivik Trekking bukser, junior
  Asivik Trekking bukser, junior
  499,00 kr
 6. Asivik Trekking bukser, junior
  Asivik Trekking bukser, junior
  499,00 kr
 7. Columbia Silver Ridge Zip-off buks, junior
  Columbia Silver Ridge Zip-off buks, junior
  399,00 kr
  • S
  • M
  • L
  • XL
 8. Asivik Nanok II fleece bukser, børn
  Asivik Nanok II fleece bukser, børn
  199,00 kr
 9. Columbia Silver Ridge Zip-off buks, junior
  Columbia Silver Ridge Zip-off buks, junior
  199,50 kr Før 399,00 kr
  • S
  • M
  • L
  • XL
 10. Columbia Silver Ridge shorts, børn
  Columbia Silver Ridge shorts, børn
  149,50 kr Før 299,00 kr
 11. Columbia Silver Ridge shorts, børn
  Columbia Silver Ridge shorts, børn
  99,00 kr Før 249,00 kr
 12. Columbia Silver Ridge IV Shorts, junior
  Columbia Silver Ridge IV Shorts, junior
  299,00 kr
  • S
  • M
  • L
  • XL
 13. Asivik Trekking buks, junior
  Asivik Trekking buks, junior
  349,30 kr Før 499,00 kr

13 varer

pr. side
Stigende orden

Godt klædt på til leg

Står du og mangler et par bukser til dit barn, er du kommet til det rigtige sted. I vores sortiment finder du alt fra slidstærke børnebukser, der kan bruges til alt fra vandring til vild leg på legepladsen, samt vandtættte bukser, der kan bruges både som regnbukser og overtræksbukser til skituren, til praktiske zip-offbukser, shorts og varme fleecebukser.


Vandrebukser til når de mindste skal med på tur

Børn kan sagtens komme med på tur. Det kræver blot, at I har planlægningen og udstyret i orden. På udstyrsfronten har vi et væld af godt grej og beklædning i Spejder Sport.

Her på siden finder du vores mange lækre bukser til børn og juniorer. Skal dit barn med på vandretur eller skal han eller hun på sin første spejderlejr, er det en god idé at medbringe et par vandrebukser. Disse bukser er lavet til at blive brugt og tåler derfor både leg med rafter, forhindringsbaner og alt, hvad man ellers kunne finde på at lave ude i det fri. I vores udvalg finder du både børnevandrebukser fra vandrebuks-legenden Fjällräven og fra vores eget prisvenlige mærke, Asivik.

Tip! De slidstærke friluftsbukser med god bevægelighed er ikke kun et hit i vildmarken – De er også formidable til når legen i frikvarteret bliver lidt vild. Skal du have ungerne med på tur, så husk, at du til hver en tid kan låne en barnebærestol i Spejder Sport helt gratis. Så bliver det meget nemmere at få selv familiens mindste medlemmer med.

Se mere om lån af barnebærestol her.

Læs desuden vores artikel Fjeldtur med børn – Sådan gør du for mere inspiration.


Zip-off bukser og shorts

Til sommerhalvåret er et par gode shorts dejlige at have ved hånden. I vores sortiment finder du hurtigtørrende shorts, der er lavet til rejse- og friluftsbrug. Samtidig fungerer de selvfølgelig også udmærket som hverdagsshorts og til leg med gadens andre børn. Til vandring i ufremkommeligt terræn kan det være rart med en længere buks, og om sommeren er zip-off bukser den perfekte løsning, da det giver dig muligheden for at forlænge eller forkorte dine bukser på ingen tid, mens du er på farten. Så kan du slippe for rifter på benene, når du går i det tætte krat, og samtidig nyde at få sol på de blege ben, når du kommer ud i det mere åbne terræn.


Vandtætte bukser til efterår og vinter

Man kommer nok desværre ikke uden om at skulle bruge et par regnbukser på et eller andet tidspunkt i løbet af det danske efterår – Specielt ikke hvis man er barn, og de store vandpytter virker mere tillokkende end noget andet. Derfor byder vores udvalg af bukser selvfølgelig også på vandtætte regnbukser. I den vandtætte afdeling har vi også vores overtræksbukser, som giver god varme i vinterhalvåret og som er gode som skibukser til vinterens skiferie. Med et par seler bliver de vandtætte overtræksbukser holdt godt på plads og fodstropper sørger for, at buksebenene bliver holdt nede og sne bliver holdt ude, når der kommer fart på ned ad kælkebakken. Reflekser gør, at dit barn altid kan blive set i trafikken – Også på de mørke vinteraftener. Lige som i en del af Didriksons jakker, kan du få enkelte af Didriksons bukser med ’Extend Size’-funktionen, der gør, at længden på bukserne kan forlænges, når junior vokser ud af dem. Så kan bukserne nemt bruges en sæson eller to mere.


Det ekstra varmende lag eller søndagens hyggebukser

Fleecebukser er en genial opfindelse! De er super bløde, varme, lette og gode at bevæge sig i. Med sådan et par under regnbukserne eller flyverdragten, er der ikke noget der generer eller stritter i mod, når man leger. Samtidig tørrer fleecebukserne på ingen tid, hvilket er en fordel, når de skal bruges til pjat og leg i det fri, hvor de hurtigt kan risikere at blive lidt fugtige. Skal dit barn afsted på telttur eller spejderlejr i de kølige måneder, fungerer de desuden godt som natbukser i soveposen. Har I derimod blot en afslapningsdag hjemme, er fleecebukserne de oplagte hyggebukser.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker